Αποτυπώματα του Ν. Ρωμανού και του Γ. Μιχαηλίδη σε δύο διαμερίσματα

Αποτυπώματα του Ν. Ρωμανού και του Γ. Μιχαηλίδη σε δύο διαμερίσματα
KOZANH - ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Προχωρούν οι έρευνες για τους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό. Ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα των Ρωμανού και Μιχαηλίδη με αποτυπώματα σε δύο γιάφκες

Εξελίξεις στην υπόθεση των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς αποτυπώματά τους ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αποτυπώματα του Νίκου Ρωμανού και του Γιάννη Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26 – 28, στο Παγκράτι.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αστυνομία κάνει έκκληση σε όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e – mail) [email protected] της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα