Αποχώρησαν ειρηνικά οι διαδηλωτές από το γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη

Αποχώρησαν ειρηνικά οι διαδηλωτές από το γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη
ΑΘΗΝΑ-ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Αποχώρησαν από το γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη στο Παγκράτι οι εκπαιδευτικοί. Νωρίτερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν κάνει χρήση χημικών. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247 (vids +pics)

Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκονται υπό απόλυση.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Κουτσούμπα

Πρόκειται για δεκάδες καθηγητές, οι οποίοι ζητούσαν συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Στο σημείο έφτασε και η πορεία της ΑΔΕΔΥ.

Αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών και τους έχουν σπρώξει προς την οδό Σπύρου Μερκούρη και η κατάσταση παραμένει τεταμένη. Στο σημείο βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει να φύγουν από το γραφείο του και να μιλήσει με μια 5μελή επιτροπή, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό.

Τελικά, γύρω στις 11 το βράδυ οι καταληψίες αποχώρησαν, αφού προηγουμένως υπήρξε συνεννόηση με εισαγγελέα αλλά και ταξίαρχο της ΕΛΑΣ.

ΑΘΗΝΑ-ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

 

 

 

Οι εκπαιδευτικοί -οι οποίοι ζητούν άμεση προκήρυξη 200 θέσεων- δήλωναν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο γραφείο έως ότου οριστεί συνάντηση με τον υπουργό.

Σιγά σιγά η κυκλοφορία που είχε διακοπεί, αποκαθίσταται.

Στο σημείο έσπευσαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Αμανατίδης. Δείτε τι δήλωσαν

Δείτε τι δήλωσε στο NEWS 247 το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Σταύρος Τζιορτζιώτης:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα