Άρειος Πάγος: Συνεδριάζει για τις προσφυγές Μιχάκη-Κασιδιάρη για τους “Έλληνες”

Άρειος Πάγος: Συνεδριάζει για τις προσφυγές Μιχάκη-Κασιδιάρη για τους “Έλληνες”
Άρειος Πάγος GEORGE VITSARAS / SOOC

Τέσσερις συνολικά προσφυγές, μεταξύ των οποίων και οι δύο που κατατέθηκαν από τον Δημήτρη Μιχάκη και τον Ηλία Κασιδιάρη εξετάζει Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου

Εξετάζονται αυτήν την ώρα από την Ολομέλεια του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου οι προσφυγές για ονόματα και εμβλήματα κομμάτων που δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές της 21η Μαίου.

Η Ολομέλεια του Τμήματος εξετάζει συνολικά 4 προσφυγές μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο που κατατέθηκαν από το Κόμμα “Έλληνες” του Δημήτρη Μιχάκη κατά του Εθνικού Κόμματος “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη και αυτή του κόμματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” κατά του κόμματος του Δημήτρη Μιχάκη.

Ο μεν κ. Μιχάκης ισχυρίζεται ότι το κόμμα του έχει δικαίωμα χρήσης του ονόματος “Έλληνες” και ζητά να του αναγνωριστεί και να αφαιρεθεί από το κόμμα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής , ενώ ο Κασιδιάρης βάλει κατά του κόμματος “Έλληνες” για τη χρήση του Ήλιου της Βεργίνας.

Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη το κόμμα “Έλληνες” έχει σήμα που προσιδιάζει με αυτό του Ήλιου της Βεργίνας. Επιπλέον αναφέρει ότι δεν διαθέτει τις απαιτούμενες από τη νομοθεσία 200 υπογραφές στα δικαιολογητικά που προσκόμισε και επίσης ότι δεν έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τον Κασιδιάρη είναι προσχηματική η δήλωση συμμετοχής του κόμματος “Ελληνες” στις εκλογές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα