Άργος: Εικόνες σοκ από την 32χρονη που ξυλοκοπήθηκε – “Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό”

Διαβάζεται σε 4'
Θύμα κακοποίησης
Θύμα κακοποίησης ISTOCK

Συγκλονίζει η περιγραφή της 32χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 34χρονο σύζυγό της στο Άργος, ο οποίος την χτύπησε με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη. Εμφανή τα σημάδια κακοποίησης.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η άγρια κακοποίηση που υπέστη η 32χρονη γυναίκα στο Άργος, από τον 34χρονο σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε με σίδερο ατμού και έπειτα να την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η 32χρονη έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης έπειτα από καταγγελία της ίδιας μετά το συμβάν.

Ο 34χρονος έλαβε προθεσμία και αύριο, Τρίτη (05/03), αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός στις δηλώσεις του μέσα από τα κρατητήρια, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε”.

Σοκάρουν οι εικόνες της 32χρονης – Συγκλονίζει η περιγραφή της

Η 32χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προστατευμένο περιβάλλον μαζί με τα δύο της παιδιά, περιέγραψε τα βασανιστήρια που υπέστη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, ενώ έδειξε φωτογραφίες της με μώλωπες και εμφανή σημάδια κακοποίησης, που σοκάρουν.

 

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει;”» αναφέρει.

“Μου είπε “θα σε σκοτώσω”, με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο” λέει η 32χρονη

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά άνοιξε τη βρύση με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε. Από το ένα μάτι δεν βλέπω καλά».

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει.

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή. Να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου, ούτε εμένα» κατέληξε η 32χρονη γυναίκα.

Κατηγορίες βιασμού και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Υπενθυμίζεται πως, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα στην εκπομπή “Live News” ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βιασμό και βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ.

“Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Νομικά, τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα. Το κατηγορητήριο δεν αναφέρει απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για τα δυο παιδιά, αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα