Τραγωδία στην Αριδαία: Ένας 20χρονος και ένας 21χρονος νεκροί σε τροχαίο

Διαβάζεται σε 1'
ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Δύο νεαροί ηλικίας 20 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Αριδαία. Σε σοβαρή κατάσταση ακόμη ένας νεαρός, που οδηγούσε το όχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/03) έξω από την Αριδαία, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους και έναν να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί -υπό άγωστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε τσιμεντένια περίφραξη και ακολούθως σε κολώνα φωτισμού, όπου ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, του επίσης 20χρονου συνεπιβάτη κι ενός ακόμη επιβάτη 21 ετών. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του δεύτερου και τρίτου.

Ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Αλμωπίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα