Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου σε βαφτίσια

Διαβάζεται σε 2'
Τόπος εγκλήματος (Φωτογραφία αρχείου)
Τόπος εγκλήματος (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγείται ο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία ενώ η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη. Όσα υποστήριξαν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία ενώ η 34χρονη σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ενώπιον του ανακριτή, ο 41χρονος υποστήριξε ότι βρισκόταν σε καθεστώς άμυνας.

«Όταν ο 64χρονος κάποια στιγμή με άφησε, εκείνος δεν μπορούσε να σηκωθεί. Όμως μέχρι και τότε, ενώ πήγαμε να φύγουμε, κρατούσε με το ένα χέρι το πόδι μου και με το άλλο το πόδι της συζύγου μου. Με την τελευταία κλωτσιά που έδωσα, μας άφησε να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι και αποχωρήσαμε από την πλατεία αμέσως” φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με το MEGA.

Και η σύζυγος του 41χρονου ισχυρίστηκε πως το θύμα ήταν εκείνο που τους επιτέθηκε.

Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε από τα χέρια του όταν ο 64χρονος εισήλθε στο αυτοκίνητο, μάγκωσε τον άνδρα μου και εγώ στη συνέχεια προσπαθούσα να τον απωθήσω από τον σύζυγό μου γιατί τον είχε πλακώσει με το σώμα του. Στη συνέχεια βγήκαμε εγώ και ο σύζυγός μου από το αυτοκίνητο. Οι δύο άνδρες έπεσαν κάτω και έκαναν ο ένας στον άλλον κεφαλοκλείδωμα, με τον 64χρονο να είναι από την επάνω πλευρά. Εγώ τραβούσα τον άνδρα να φύγει επάνω από τον σύζυγό μου”, υποστήριξε.

Σημαντική θεωρείται η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος φέρεται να περιέγραψε λεπτομέρειες τι είδε να συμβαίνει το μοιραίο βράδυ.

“Πήγαμε να τους χωρίσουμε. Τότε είδα τον 40χρονο ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν, δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναίκα του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 40χρονος του έλεγε συνέχεια σήκω ρε μην κανείς τον πεθαμένο” φέρεται να δήλωσε.

Άγνωστα τα αίτια θανάτου

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος δεν έδειξε σαφή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει “απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου”. Εχει διαπιστωθεί πως ο 64χρονος φέρει κακώσεις σε σημεία του σώματος του, ωστόσο δεν μπορεί να διακριβωθεί αν κάποιο από αυτά ήταν το μοιραίο, που του αφαίρεσε και την ζωή.

Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί και θα γίνει και ιστολογική εξέταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα