Αρκαδία: Συνελήφθη ζευγάρι για τη δολοφονία 64χρονου μετά από βαφτίσια

Διαβάζεται σε 2'
Αρκαδία: Συνελήφθη ζευγάρι για τη δολοφονία 64χρονου μετά από βαφτίσια
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας ενός 64χρονου στην Αρκαδία, με τις αστυνομικές αρχές να προβαίνουν στη σύλληψη δύο ατόμων.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 41χρονου και μίας 34χρονης, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 64χρονου, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος και η 34χρονη, που είναι ζευγάρι, φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης (βαφτίσια), όπου ήταν καλεσμένοι και οι τρεις.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος.

Το πρωί της Κυριακής, ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, το ζευγάρι μόλις αποχώρησε από το γλέντι της βάφτισης, σταμάτησε με το αυτοκίνητό του για λίγο στην πλατεία του χωριού. Μόλις τους είδε ο 64χρονος που τελούσε υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να προσέγγισε τη γυναίκα και άρχισε να την ενοχλεί λεκτικά με διάφορες φράσεις και υπονοούμενα, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της και εκείνη να του ζητήσουν τον λόγο.

Σύντομα ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ τους και ο 64χρονος κατέληξε αναίσθητος στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Από την Ασφάλεια Τρίπολης έχει διαταχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα των χτυπημάτων που δέχτηκε, και το πόρισμα του ιατροδικαστή θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα