ASUS U6

ASUS U6

Ανακαλύψτε τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των υπολογιστών με εξαιρετικό σχεδιασμό

Ανακαλύψτε τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των υπολογιστών με εξαιρετικό σχεδιασμό Βασισμένο στην τεχνολογία Intel Centrino Duo Processor, με λειτουργικό σύστημα Windows Vista και πλήθος χαρακτηριστικών της ASUS, η σειρά U6 με widescreen οθόνη 12” αποτελεί ένα κόσμημα στο χώρο των φορητών υπολογιστών.




Εξαιρετικά λεπτή ευελιξία με ασύρματη επικοινωνία



Η U6 υιοθετεί μια οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού που έχει το μισό πλάτος και είναι κατά 1/3 πιο φωτεινή από μια κανονική LCD οθόνη. Λειτουργεί με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και προσφέρει καλύτερη φωτεινότητα για ευχάριστη παρακολούθηση.



Μια ενσωματωμένη web κάμερα επιτρέπει την άμεση και υψηλής ανάλυσης επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς τη φασαρία των εξωτερικών συνδέσεων και των μπερδεμένων καλωδίων.




Γρήγορη πρόσβαση στο internet οπουδήποτε



Το U6S ενσωματώνει επιπλέον το 3,5G High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) με ασύρματη ευρυζωνική δυνατότητα, το οποίο αυξάνει τις ισχύουσες 3G download ταχύτητες κατά περίπου 4 φορές, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet στα κυψελοειδή δίκτυα χωρίς την ανάγκη επιπλέον κάρτας.



Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και να στέλνουν email, να σερφάρουν στο internet, να κατεβάζουν επισυναπτόμενα και να έχουν πρόσβαση σε εταιρικά δίκτυα, ασύρματα, μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου.




Υψηλού επιπέδου ασφάλεια



Για πρόσβαση χωρίς τη χρήση των χεριών, το λογισμικό SmartLogon που αποτελεί αποκλειστικότητα της ASUS αναγνωρίζει με ευφυή τρόπο τον νόμιμο κάτοχο του και αντίστοιχα παραχωρεί πρόσβαση στον υπολογιστή μετά από θετική σάρωση του προσώπου.



Με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του U6, τα οποία συνδυάζουν υψηλού επιπέδου ασφάλεια με ευκολία στη χρήση, οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Η αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος παρέχει την ύψιστη ασφάλεια δεδομένων απλά με ένα σάρωμα του δακτύλου.



Το Trusted Platform Module (TPM) παρέχει κρυπτογράφηση των δεδομένων, συγκράτηση του password και είσοδο στο σύστημα για πρόσθετη ασφάλεια των δεδομένων.



Επιπλέον, το Copy Protect της ASUS αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή δεδομένων στα notebook, διασφαλίζοντας την αποκλειστική κυριότητα των πληροφοριών.




Αντικείμενο πόθου



Το λαμπερό εξωτερικό κάλυμμα Voile σε χρώμα καφέ μόκα της σειράς U6, το οποίο επιτυγχάνεται χάρη σε με μια διαδικασία 13 βημάτων επεξεργασίας με βερνίκια μαζί με ένα υπόστρωμα από φωτεινές ίνες, παίρνει το όνομα του από το επίσης φίνο φωτεινό ύφασμα.



Το λευκό κομψό U6E με βαφή και φινίρισμα ποιότητας πιάνου διακρίνεται με ανάλογα καλαίσθητη παρουσία. Το δερμάτινο palm rest, του προσδίδει μια απαλότητα που ταυτίζεται με μια υπολογιστική εμπειρία άνευ προηγουμένου. Στην αεροδυναμική του επιφάνεια περιλαμβάνονται hotkeys με εξαιρετικά λεπτομερή σχεδιασμό που είναι εργονομικά τοποθετημένα για εύκολη πρόσβαση και ελάχιστη διάσπαση της προσοχής.



Οι τιμές των μοντέλων της νέας σειράς notebook δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα