Αττική Οδός: Έπεσαν χώματα στο ύψος του κόμβου Ηρακλείου – Μεγάλες καθυστερήσεις
Διαβάζεται σε 1'
Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα λόγω εκροής χωμάτων στο ύψος του κόμβου Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η κίνηση να ξεκινά από τον κόμβο Κηφισίας και να φτάνει μέχρι τον Ηρακλείου.
- 14 Απριλίου 2025 14:08
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται το μεσημέρι της Δευτέρας (14/4) στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, εξαιτίας εκροής χωμάτων στο ύψος του κόμβου Ηρακλείου.
Το περιστατικό προκάλεσε έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή, με την κίνηση να ξεκινά από τον κόμβο Κηφισίας και να φτάνει μέχρι τον κόμβο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού, οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας, εντείνοντας την ταλαιπωρία των οδηγών.
Πάντως, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το οδόστρωμα καθαρίστηκε και αποδόθηκαν στην κυκλοφορία και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.