Αυλίδα: Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο με 130 επιβάτες – Τρεις ελαφρά τραυματίες

Διαβάζεται σε 2'
Σύγκρουση φορτηγού με τρένο κοντά στην Αυλίδα
Σύγκρουση φορτηγού με τρένο κοντά στην Αυλίδα ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ/INTIME NEWS

Ατύχημα σημειώθηκε στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με διερχόμενο τρένο, με τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από σύγκρουση φορτηγού με τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα, κοντά στην Αυλίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο είχε 130 επιβάτες, για τον απεγκλωβισμό των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται πως από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Ωστόσο, τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα – Αθήνα).

Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών διεξάγεται στο τμήμα Αθήνα-Οινόη-Αθήνα, ενώ σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train, αναμένονται καθυστερήσεις.

Τα δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία στο τμήμα Οινόη-Χαλκίδα-Οινόη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων, ενώ τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο κοντά στην Αυλίδα ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ/INTIME NEWS

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο κοντά στην Αυλίδα ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ/INTIME NEWS

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο κοντά στην Αυλίδα INTIME NEWS

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα