Αχαΐα: Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο δράστης του άγριου φονικού

Αχαΐα: Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο δράστης του άγριου φονικού
Ο δράστης του άγριου φονικού στην Αχαΐα tempo24.news

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που δολοφόνησε με 56 μαχαιριές άνδρα στην Κάτω Αχαΐα οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού ύστερα από ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή πέρασε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάτω Αχαΐας το πρωί της Παρασκευής (21/4) και πριν λίγη ώρα, ομόφωνα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Μάλιστα, ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απολογία του 63χρονου έγινε εν μέσω δρακόντειων μέτρων από την Αστυνομία, καθώς υπήρχε ο φόβος προπηλακισμού του δράστη από τους συγγενείς του θύματος, τον οποίο κατέσφαξε με 56 μαχαιριές. Σύμφωνα με το tempo24.news.gr ο δράστης ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ η συνήγορός του δήλωσε πως “ο δράστης θόλωσε, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ομολόγησε από την πρώτη στιγμή”.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4) σημειώθηκε επίθεση περίπου 150 ατόμων στο σπίτι του 63χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του άγριου φονικού στην Κάτω Αχαΐα, με την Αστυνομία να προχωρά σε πέντε, τουλάχιστον, προσαγωγές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αφορμή του εγκλήματος στάθηκε ο ερωτικός δεσμός που φέρεται να είχε συνάψει το θύμα με τη σύζυγο του δράστη ο οποίος όταν το έμαθε έκλεισε ραντεβού με το θύμα για να μιλήσουν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί συναντήθηκαν και ο δράστης τον κατακρεούργησε με 30-40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Μία γυναίκα σε ικανή απόσταση άκουσε τις κραυγές απόγνωσης του θύματος και κάλεσε την Αστυνομία. Πεταμένο μέσα σε έναν θάμνο στα 50 μέτρα απόσταση από το σώμα του νεκρού, εντοπίστηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Η κάμερα που “πρόδωσε” τον δράστη

Άμεσα οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να εντοπιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα, τον εντόπισαν μέσω οπτικού υλικού από κάμερα, να κινείται αμέσως μετά το έγκλημα και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το tempo24.news, ήταν πλέον βέβαιοι για την ταυτότητά του και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.

Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι. Επρόκειτο για ένα θάμνο ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα