Αχαρνών: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί με φιάλη υγραερίου

Διαβάζεται σε 2'
Ο άνδρας που απειλούσε να ανατινάξει πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αχαρνών
Ο άνδρας που απειλούσε να ανατινάξει πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αχαρνών INTIME

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι άνδρες της ασφάλειας με εντολή εισαγγελέα εισέβαλαν στην πολυκατοικία και συνέλαβαν τον 28χρονο με καταγωγή από την Παλαιστίνη.

Λήξη στο πολύωρο θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε αρχικά ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια ότι θα ανατινάξει φιάλη υγραερίου σε πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι άνδρες της ασφάλειας με εντολή εισαγγελέα εισέβαλαν στο κτίριο, αφόπλισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο με καταγωγή από την Παλαιστίνη. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο ΑΤ Ομονοίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί ο 28χρονος είχε είχε βγει στο μπαλκόνι κρατώντας μαχαίρι και απειλούσε ότι θα πηδήξει στο κενό. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας μια φιάλη υγραερίου λέγοντας ότι θα της βάλει φωτιά για να προκαλέσει έκρηξη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πυροσβεστικές ενώ διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να τον καθησυχάσει και να τον πείσει να παραδοθεί.

Λόγω των απειλών του εκκενώθηκε η πολυκατοικία όπου βρισκόταν ο 28χρονος καθώς και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που ήταν δίπλα. Παράλληλα διεκόπη για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της οδού Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη. Πλέον η κίνηση στο σημείο έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία , ο 28χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα, και πριν από λίγες μέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για το λόγο αυτό είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα