BenQ C740i & E820

BenQ C740i & E820

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της BenQ με 7 και 8 MP και ελληνικό μενού

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της BenQ με 7 και 8 MP και ελληνικό μενού Η C740i αποτελεί την εξέλιξη της επιτυχημένης C740. Η ανάλυση της είναι 7 Megapixels, και είναι εφοδιασμένη με προηγμένο φακό zoom 3x της γνωστής εταιρίας Pentax. Διαθέτει σύστημα Shake Free για λήψεις χωρίς κουνήματα, καθώς και face focus tracking για σωστή εστίαση στην φωτογράφηση προσώπων.



Με πληθώρα αυτόματων προγραμμάτων αλλά και δυνατότητα full manual λειτουργίας, θα ικανοποιήσει και τους χρήστες που θέλουν μια πιο δημιουργική φωτογράφηση. Τέλος, μπορεί να τραβήξει video με ήχο, χωρίς χρονικά όρια, σε ανάλυση 848×430/30fps.



Η Ε820 αποτελεί μια λεπτή και κομψή πρόταση με οπτική ανάλυση 8 Megapixel. Το σώμα της είναι μεταλλικό και ο φακός έχει και εδώ την φροντίδα της Pentax.. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένη με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-ion.



Όπως και το μικρότερο μοντέλο C740i, έτσι και η Ε820 μπορεί να τραβήξει video υψηλής ανάλυσης.



Και τα δύο μοντέλα δέχονται κάρτες SD, είναι συμβατά και με κάρτες SDHC ενώ συνοδεύονται με μια κομψή θήκη μεταφοράς της BenQ.



Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως και τα δύο νέα μοντέλα έχουν αποκτήσει menu στα Ελληνικά για αξεπέραστη ευκολία χρήσης!



H ενδεικτική τιμή της C740i είναι €150 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ της E820 €178

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα