BMW και ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ: Driving the Future together

BMW και ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ: Driving the Future together
bmw

Η απονομή τιμητικής πλακέτας από τη BMW Hellas προς την ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε., για την 40χρονη κοινή τους πορεία, συνέπεσε με μια λαμπρή βραδιά, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Θεωρείται και είναι από τις πλέον εμβληματικές εγκαταστάσεις αυτοκινήτων στη χώρα μας. Σε έναν από τους χαρακτηριστικότερους δρόμους της Αθήνας, τον πιο φαρδύ μάλιστα, τη Λεωφόρο Συγγρού, είτε ανεβαίνεις προς το κέντρο είτε κατεβαίνεις προς την παραλία, πολύ δύσκολα το μάτι σου θα… αποφύγει την BMW ΣΠΑΝΟΣ .

Στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αμφιθέας, το επιβλητικό λευκό κτίριο  ξεδιπλώνεται διάπλατα μπροστά σου κι είναι ό,τι πιο αστραφτερό υπάρχει στην περιοχή. Θα μου πείτε: παίζει ρόλο το κτίριο, όταν πρόκειται για αυτοκίνητα; Κι όμως, διότι το κτίριο δεν είναι κάτι άψυχο και αυτό αποκτά αξία όταν η εικόνα συνάδει με την ποιότητα του προϊόντος και με τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Και στην ΣΠΑΝΟΣ, ΑΕ αυτό αποτελεί κατάκτηση εδώ και 40 χρόνια.

Αυτό το ωραίο περιτύλιγμα λοιπόν, έχει και ανάλογο περιεχόμενο, το οποίο είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά, αυτή τη φορά στη νέα του μορφή. Κι αν προηγουμένως ανέφερα ότι η εμφάνιση ενός κτιρίου παίζει το δικό της ρόλο στην ψυχολογία ενός υποψήφιου αγοραστή αυτοκινήτου, στα ενδότερα αυτή η ψυχολογία, λογικά, θα πρέπει να ανέβει στα ύψη. Και στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ, η ψυχολογία απλά… εκτοξεύεται.

bmw

 

O κ. Karim Christian Haririan και ο κ. Γιώργος Σπανός

Κάθε σημείο, κάθε γωνιά, έχει το δικό της χαρακτήρα, με τα νέα μοντέλα πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστή και ένα περιβάλλον πλαισιωμένο από υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά. Με το φως να διαπερνά κάθε τετραγωνικό μέτρο του χώρου, μέχρι το σέρβις που το παρατηρείς από την έκθεση, η ματιά γίνεται πιο ξεκάθαρη και ξεκαθαρίζει απόλυτα μόλις έρθει ένας από τους συνεργάτες της εταιρείας να σου μιλήσει. Με ευγένεια και κατατοπιστικότητα, προσεγγίζει τις ανάγκες σου κι ενώ αλλού θα τον χαρακτήριζες πωλητή, εκεί τον αντιμετωπίζεις σαν τον σύμβουλό σου, επειδή αυτό είναι στην ουσία. Ο άνθρωπός σου την κατάλληλη στιγμή, της επιλογής του αυτοκινήτου σου.

bmw

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Οικονόμου

Η τελευταία μου επίσκεψη στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, τις μεγαλύτερες που έχει η BMW στην Ελλάδα, έγινε με την ευκαιρία της απονομής τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της BMW Hellas κ. Karim Christian Haririan, προς τον κ. Γιώργο Σπανό, που συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του πατέρα του και ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Σπανού, επέκτεινε την επιχείρηση με  έμφαση πάντα στην εξυπηρέτηση του σταθερού και πιστού κοινού του, όλα αυτά τα χρόνια. Η πλακέτα έγραφε «Driving the Future together» και πως να έγραφε κάτι διαφορετικό, αφού BMW και ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ οδηγούν από κοινού το μέλλον, έχοντας μια θαυμαστή πορεία 40 χρόνων, τη μακροβιότερη στη μάρκα.

bmw

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπαλής

Εκείνη τη λαμπερή βραδιά, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration, δεν ήμουν μόνος. Εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις, οι οποίες, αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά, ήταν πλαισιωμένες από μοντέλα BMW Individual και BMW Μ. Ό,τι πιο ξεχωριστό διαθέτει η μάρκα.

bmw

 

Πάντως η ματιά δεν έμεινε μόνο στο χώρο, αλλά και στον χρόνο, διότι τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor & designer, Στάθη Αλεξόπουλου, τα γλυπτά από κόμβους τυλιγμένους με ιμάντες, συνδέουν το παρελθόν με το παρόν, τον χρόνο με την τέχνη. Μάλιστα, όποιος επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Σπανός Α.Ε., μπορεί να αναζητήσει το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, συμβάλλοντας με την αγορά του σε κοινωφελή σκοπό, διότι μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί στο «Make-A-Wish».

bmw

Όποια ευχή λοιπόν κι αν κάνεις, η Σπανός ΑΕ έχει τη δυνατότητα να την εκπληρώσει, με συνέπεια και συνέχεια, με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης για τα μοντέλα BMW M, εξειδικευμένο τμήμα After Sales και εκπαιδευμένους συμβούλους που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Κι αν η ΒΜW είναι απόλαυση στην ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ θα τη ζήσετε γιατί εκεί «Είστε σε Καλά Χέρια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα