BRAVIA D3000

BRAVIA D3000

Η σειρά LCD τηλεοράσεων της Sony συνδυάζει νέα επίπεδα ευκολίας και προηγμένη τεχνολογία εικόνας.

Η σειρά LCD τηλεοράσεων της Sony συνδυάζει νέα επίπεδα ευκολίας και προηγμένη τεχνολογία εικόνας.Όλοι έχουμε δει τηλεοράσεις τη μια δίπλα στην άλλη σε εκθέσεις, και έχουμε επιλέξει μια ως καλύτερη στα γρήγορα, όχι όμως απαραίτητα επειδή οι υπόλοιπες δεν ήταν καλές. Απλά διακρίνουμε τις μικρές διαφορές και καταλήγουμε ενστικτωδώς σε αυτή που προσφέρει την πιο ζωντανή και πειστική εικόνα. Είναι πολύ πιθανό η τηλεόραση αυτή να είναι ένα μοντέλο της σειράς D3000.



Η σειρά τηλεοράσεων LCD Sony ‘BRAVIA’ D3000 συνδυάζει νέα επίπεδα ευκολίας στη χρήση με προηγμένη τεχνολογία εικόνας. Χάρη στις καινοτομίες αυτές, τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να απολαύσετε το σύστημα Home Theatre σας με βελτιωμένη εικόνα σε όλους τους τομείς, από την αναπαραγωγή ταινιών σε Blu-ray Disc ως την τηλεοπτική προβολή High Definition.




Με το πάτημα ενός κουμπιού



Αν θέλετε να εγκαταστήσετε το δικό σας Home Theatre, θα εκτιμήσετε πολύ την τεχνολογία ‘BRAVIA’ Theatre Sync, η οποία αποτελεί τον τρόπο της σειράς D3000 να κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη. Συνδέοντας συμβατές με την τεχνολογία αυτή συσκευές μέσω HDMI και ενεργοποιώντας τη λειτουργία ‘BRAVIA’ Theatre Sync, αποκτάτε έλεγχο ολόκληρου του συστήματος με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ για να ξεκινήσετε τις προβολές σας χρειάζεται πλέον να πατήσετε πολύ λιγότερα κουμπιά.



Αντί να ανοίξετε ξεχωριστά το BD/DVD player, τον ενισχυτή ήχου και την τηλεόραση, να επιλέξετε έπειτα τις κατάλληλες εισόδους ήχου και εικόνας και να κλείσετε τον ήχο της τηλεόρασης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Play στο τηλεχειριστήριο του BD/DVD player σας με τεχνολογία ‘BRAVIA’ Theatre Sync. Όλα τα υπόλοιπα ρυθμίζονται αυτόματα και εσείς μπορείτε απλά να απολαύσετε το θέαμα. Η διαδικασία αυτή λειτουργεί αντίστροφα όταν ολοκληρώσετε την προβολή της αγαπημένης σας ταινίας – κλείνοντας την τηλεόραση, το BD/DVD player και ο ενισχυτής κλείνουν επίσης αυτόματα.




Βλέπετε και ακούτε ακριβώς αυτό που θα έπρεπε.



Οι λάτρεις των ταινιών θα ενθουσιαστούν, επίσης, με την τεχνολογία 24p True Cinema που διαθέτει η νέα σειρά ‘BRAVIA’ D3000. Οι κινηματογραφικές κάμερες καταγράφουν την εικόνα με ρυθμό 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οι τηλεοράσεις όμως πραγματοποιούν προβολή με υψηλότερους ρυθμούς. Η διαδικασία μετατροπής καθίσταται απαραίτητη, δίνοντας όμως ως αποτέλεσμα κατά 4% διαφορά από το πρωτότυπο – η προβολή της ταινίας στην τηλεόραση ουσιαστικά «τρέχει» κατά 4% ταχύτερα από την πρωτότυπη, ενώ ο τόνος της ηχητικής επένδυσης ανεβαίνει και αυτός κατά 4%. Όταν ένα μοντέλο της σειράς D3000 συνδεθεί με μια συσκευή όπως το νέο Blu-ray Disc player της Sony, προβάλλει τα πρωτότυπα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, όπως ακριβώς τα κατέγραψε η κάμερα.




Δημιουργεί και προσθέτει νέα καρέ



Το επόμενο βήμα στην ανώτερη αναπαραγωγή εικόνας πραγματοποιείται με την αύξηση του ρυθμού ανανέωσης από την παραδοσιακή συχνότητα των 50Hz στα 100Hz, χάρη στην τεχνολογία Motionflow +100Hz. Ο αλγόριθμος αυτός, ο οποίος αναπτύχθηκε από τη Sony, δημιουργεί και προσθέτει νέα καρέ βασισμένα στα πρωτότυπα, κάνοντας το μάτι να αντιλαμβάνεται την κίνηση πιο ομαλά και ρεαλιστικά από ότι στην αρχική προβολή. Η τεχνολογία Motionflow +100Hz λειτουργεί τόσο με ταινίες όσο και με DVD ή τηλεοπτικές εκπομπές, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε.




Βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων



Η σειρά D3000 προσφέρει επίσης εκπληκτικά βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων. Τα panels των 8 bit που χρησιμοποιούνται συνήθως στις τηλεοράσεις LCD μπορούν να αποδώσουν διαβαθμίσεις μεταξύ χρωμάτων σε 256 επίπεδα. Τα panels των 10 bit που χρησιμοποιεί όμως η σειρά D3000 εξασφαλίζουν 1024 επίπεδα διαβάθμισης, ζωντανεύοντας τα πάντα, από τους τόνους του δέρματος ως τα ηλιοβασιλέματα, φροντίζοντας για άλλη μια φορά ώστε αυτό που βλέπετε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρωτότυπη εικόνα.




Κινηματογραφικός ήχος



Για την εξασφάλιση κινηματογραφικού ήχου που να ανταποκρίνεται στην ποιότητα της εικόνας, τα μοντέλα της σειράς D3000 χρησιμοποιούν την τεχνολογία S-Force Front Surround, δημιουργώντας εφέ ήχου surround με τη χρήση μόνο των δύο ηχείων της ίδιας της τηλεόρασης, κάνοντάς σας να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε «περικυκλωμένοι» από πολλά ηχεία. Η τεχνολογία S-Force Front Surround έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από τη Sony.




Τεχνικά χαρακτηριστικά






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα