Burnout Paradise

Burnout Paradise

Το βραβευμένο racing παιχνίδι της EA έρχεται στα καταστήματα και η πόλη ξυπνάει κάθε φορά που όλη η παρέα συναντιέται online, βγαίνοντας στους δρόμ...

Το βραβευμένο racing παιχνίδι της EA έρχεται στα καταστήματα και η πόλη ξυπνάει κάθε φορά που όλη η παρέα συναντιέται online, βγαίνοντας στους δρόμους με παράφρονες ταχύτητες για να δει ποιος είναι ο καλύτερος.Η EA ανακοίνωσε πρόσφατα πως το Burnout Paradise για τα PLAYSTATION3 computer entertainment system και Xbox 360 videogame system αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου. Το πολυαναμενόμενο Burnout Paradise χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το καλύτερο παιχνίδι Racing.



http://www.men24.gr//ast/cov/bo/bournout_paradise_in1_b.jpg



Το Burnout Paradise είναι κατασκευασμένο σε ένα open world περιβάλλον που προσφέρει την απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσετε την πόλη είτε online είτε offline. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν την προσωπική τους εμπειρία, καθώς καθορίζουν πότε και που ξεκινάει η δράση.



http://www.men24.gr//ast/cov/bo/bournout_paradise_in2_b.jpg



Είναι μια ατελείωτη εμπειρία, καθώς το Burnout Paradise θέτει να νέα δεδομένα στο online social gameplay. Συναντήστε τους φίλους σας online με το EasyDrive Friends List και συνδεθείτε μαζί τους απευθείας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ή να βγείτε από το παιχνίδι. Μπορείτε να μονομαχήσετε μέχρι και με επτά φίλους σας και να κερδίσετε τα Mugshots τους, ή να συνεργαστείτε με σκοπό να ολοκληρώσετε περισσότερες από 300 online δοκιμασίες.



Δείτε το demo του νέου τίτλου της EA στο βίντεο που ακολουθεί






“Το Burnout Paradise αποτελεί την φυσική εξέλιξη της σειράς καθώς θέλουμε να δώσουμε στον παίκτη τον απόλυτο έλεγχο ώστε να δημιουργήσει την προσωπική του Burnout εμπειρία,” είπε ο Alex Ward, Creative Director της EA Criterion. “Η πόλη ξυπνάει κάθε φορά που όλη η παρέα συναντιέται online, βγαίνοντας στους δρόμους με παράφρονες ταχύτητες για να δει ποιος είναι ο καλύτερος.”



http://www.men24.gr//ast/cov/bo/bournout_paradise_in3_b.jpg



Το Burnout Paradise έχει εκτιμηθεί με E10+ από την ESRB και με 3+ από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Burnout Paradise, παρακαλούμε επισκευθείτε το http://burnout.ea.com ή το http://info.ea.com.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα