Buy The Mile: Καινοτομία στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Κάνεις λίγα χιλιόμετρα; Βγες κερδισμένος!

Buy The Mile: Καινοτομία στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Κάνεις λίγα χιλιόμετρα; Βγες κερδισμένος!

Εάν χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις και κάνεις λίγα χιλιόμετρα σαν εμένα, τότε μάθε πως μπορείς να πληρώσεις και εσύ λιγότερα. Υπάρχει μια ασφάλιση στα μέτρα σου!

της Ναταλίας Θαλασσινού

Είναι αλήθεια πως αποφεύγω να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου για τις μετακινήσεις μου. Συνήθως οι αποστάσεις που κάνω είναι κοντινές, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό μου να είναι πιο συχνά στο σπίτι σταθμευμένο, παρά στο δρόμο. Έχει τύχει δηλαδή να περάσουν ακόμα και δύο βδομάδες χωρίς να το έχω μετακινήσει καθόλου! Έτσι, δεν φαντάστηκα ποτέ πως από την περιορισμένη χρήση του, θα είχα περαιτέρω οφέλη στη τσέπη μου. Γι’ αυτό οφείλεται ο Νίκος, ένας συνάδελφος από τη δουλειά ο οποίος μου μίλησε για τη νέα ασφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο.

Και όμως, ναι, υπάρχει τέτοια ασφάλιση και λέγεται ” Buy The Mile“. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ασφαλιστική λύση που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα από την Anytime. Η καινοτομία των προγραμμάτων είναι ότι συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο.

Tοποθετώντας, δηλαδή, στο αυτοκίνητο μια απλή συσκευή, μπορείτε να το ασφαλίσετε με αυτόν το νέο τρόπο, ο οποίος μάλιστα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στο εξωτερικό.

Αν κάνετε λοιπόν μικρές διαδρομές με το αυτοκίνητό σας ή έχετε δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιείτε το ένα από αυτά λιγότερο ή απλά προτιμάτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η καινοτομία του εν λόγω προγράμματος έχει φτιαχτεί για σας! Μένει μόνο να έχετε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, να διανύετε μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σας να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 01/01/2000 και μετά -και αυτό γιατί τα παλαιότερα αυτοκίνητα δεν μπορούν να υποστηρίξουν τεχνολογικά την ειδική συσκευή που πρέπει να εγκατασταθεί.

Έτσι, επόμενο βήμα, είναι να βρείτε και να επιλέξετε -απλά και εύκολα- το πρόγραμμα που σας ταιριάζει:

*Basic Buy The Mile 5.000 για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος

*Economic Buy The Mile 5.000 για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας, αλλά και

*Value Buy The Mile 5.000, μία ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εκείνους που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

 

Σχετικά με την ειδική συσκευή, είναι μια τηλεματική συσκευή OBD (On Board Diagnostics), η οποία υπολογίζει εύκολα και γρήγορα τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο. Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Το μόνο δηλαδή που χρειάζεται να κάνετε είναι να εντοπίσετε τη θύρα OBD στο αυτοκίνητό, και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής ο κινητήρας του αυτοκινήτου να είναι κλειστός. Μάλιστα, η ειδική συσκευή αποστέλλεται με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου και είναι εντελώς δωρεάν!

Αν πάλι δεν μπορέσετε να εγκαταστήσετε την συσκευή, μπορείτε να επικοινωνήστε με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Αν τώρα φοβάστε μην τυχόν και ξεπεράσετε τα χιλιόμετρα, κανένα πρόβλημα, η λύση είναι ένα κλικ μακριά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το ” Buy The Mile app”, και έτσι 24 ώρες το 24ωρο θα ενημερώνεστε για τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει, το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας έχουν απομείνει, καθώς και για την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σας.

Παράλληλα, με ένα sms ή με e-mail ενημερώνεστε αυτόματα  όταν έχετε διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν έχετε φτάσει το 95% των χιλιομέτρων, ενώ 25 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σας, λαμβάνετε ειδοποίηση πληρωμής για την ανανέωση, με e-mail. Μέσω  e-mail λαμβάνετε άλλωστε και την ανανέωση του συμβολαίου σας, ακριβώς δύο μέρες μετά την πληρωμή των ασφαλίστρων.

Σε περίπτωση τώρα που ξεπεράσετε τα 5.000 χιλιόμετρα, μπορείτε απλά να επεκτείνετε το πρόγραμμα ασφάλισής σας, με επιπλέον 1.000 χιλιόμετρα.

Πώς μπορείτε λοιπόν και εσείς να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας; Εύκολα και γρήγορα:

Βήμα 1:

Ηλεκτρονικά, μέσα από το www.anytime.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

– Συμπληρώνετε τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε

– Στη συνέχεια, συμπληρώνετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ολοκληρώνοντας έτσι την αγορά της ασφάλειάς σας

ή εναλλακτικά:

– Τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 210 94 60000 ή 801 11 30000.

Βήμα 2:

– Εγκαθιστάτε τη συσκευή που θα σας σταλεί εντελώς δωρεάν, στο αυτοκίνητό σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα πρωτοποριακή ασφαλιστική λύση που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Anytime ή να τη βρείτε στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα