Canadair: “Λύγισε” η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη μοιραία συντριβή

Canadair: “Λύγισε” η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη μοιραία συντριβή
H δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά Glomex

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας της συντριβής του Canadair στην Κάρυστο.

Συγκινημένη από την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, «λύγισε» την ώρα που βρισκόταν «στον αέρα» και έδινε το ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ και μιλούσε για τις συνθήκες της πτώσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Συγκλονιστήκαμε. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστο» είπε αρχικά.

«Δεν είμασταν ακόμα στον αέρα. Ο Γιώργος κατέγραφε γιατί θαυμάζαμε την προσπάθειά τους, κατέγραφε το πλάνο αυτό, το οποίο… ήταν και το τραγικό με την μοιραία κατάληξη» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες εξασφάλισε το συνεργείο της ΕΡΤ, από το σημείο της πτώσης του καναντέρ στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο που έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε πως οι δύο πιλότοι του μοιραίου καναντέρ, εντοπίστηκαν νεκροί. Πρόκειται για τον σμηναγό (Ι) Χρήστο Μουλά 34 ετών και τον συγκυβερνήτη ανθυποσμηναγό (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα