Canon PowerShot A495 και A490

Canon PowerShot A495 και A490

Προσιτές, φιλικές προς το χρήστη, με γνήσιο φακό Canon, κομψή σχεδίαση και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, οι νέες Canon PowerShot A495 και PowerShot ...

Προσιτές, φιλικές προς το χρήστη, με γνήσιο φακό Canon, κομψή σχεδίαση και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, οι νέες Canon PowerShot A495 και PowerShot A490 κάνουν τη φωτογράφιση οικογενειακών και προσωπικών στιγμών παιχνίδι. Το μυστικό στις νέες PowerShot A495 και PowerShot A490 είναι η έξυπνη αυτόματη λειτουργία. Η Έξυπνη Αυτόματη Κατάσταση με Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής (18 και 13 σκηνές λήψης αντίστοιχα) αναγνωρίζει αυτόματα τις συνθήκες λήψης και εφαρμόζει τις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας χωρίς να απαιτείται παρέμβαση του χρήστη. Έτσι κάνει τη φωτογράφηση ευκολότερη από ποτέ.




i-Contrast



Παράλληλα, η τεχνολογία i-Contrast ανιχνεύει τις δύσκολες συνθήκες φωτισμού – διασφαλίζοντας την καταγραφή των φωτεινών ή των σκουρότερων περιοχών με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας στην τελική εικόνα – ενώ η Έξυπνη Έκθεση με Φλας ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ του φλας ώστε να ταιριάζουν τόσο με το θέμα, όσο και με τις συνθήκες. Χρησιμοποιώντας αυτόματα το φλας για την επίτευξη υπέροχων αποτελεσμάτων κατά τη φωτογράφηση ανθρώπων.




Face Detection



Η Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων διευκολύνει τη λήψη τέλειων ομαδικών φωτογραφιών, αναγνωρίζοντας πολλαπλά πρόσωπα και φροντίζοντας για τη σωστή και φυσική έκθεση και εστίασή τους στο κάδρο. Η λειτουργία Διόρθωσης Κόκκινων Ματιών ανιχνεύει επίσης και εξαλείφει το φαινόμενο των κόκκινων ματιών στις εικόνες μετά τη λήψη, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη φωτογράφηση των αγαπημένων σας προσώπων σε κάθε περίσταση.




Χαμηλός φωτισμός



Η Τεχνολογία Ανίχνευσης Κίνησης αποτρέπει το φλουτάρισμα των εικόνων κατά τη λήψη κινούμενων θεμάτων, επιτρέποντας ακόμα και στους πιο άπειρους χρήστες να δημιουργήσουν εύκολα υπέροχες εικόνες με εξαιρετική σαφήνεια.




Μοντέλα



Τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε ασημί χρώμα (η PowerShot A495 διατίθεται επίσης σε κόκκινο και μαύρο) και προσφέρουν έναν αισθητήρα 10.0 Megapixel και έναν γνήσιο φακό Canon με οπτικό ζουμ 3.3x, για τη δημιουργία εικόνων μεγάλου μεγέθους με εντυπωσιακό βαθμό λεπτομέρειας. Η Έξυπνη Αυτόματη κατάσταση λήψης καθορίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, ενώ η φωτεινή οθόνη LCD 6,2 εκ. (2.5”) προσφέρει ζωντανά χρώματα και διευκολύνει το καδράρισμα, την αποτύπωση και τη διακίνηση των εικόνων.




Επέκταση μνήμης



Οι δύο νέες φωτογραφικές μηχανές της σειράς PowerShot είναι συμβατές με κάρτες μνήμης SDHC και SDXC. Οι κάρτες SDXC προσφέρουν χωρητικότητα αποθήκευσης έως 2TB, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν χιλιάδες εικόνες σε μία μόνο κάρτα. Η τροφοδοσία των δύο μοντέλων από μπαταρίες AA προσφέρει ευελιξία στους χρήστες, δίνοντάς τους πρόσβαση σε απεριόριστες πηγές ενέργειας.



Οι νέες PowerShot A495 κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από την Intersys A.E.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα