COOLPIX S630, S620, S230 και S220

COOLPIX S630, S620, S230 και S220

Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία μιας αναβαθμισμένης σειράς S, που περιλαμβάνει τις μηχανές COOLPIX S630, COOLPIX S620, COOLPIX S230 και C...

Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία μιας αναβαθμισμένης σειράς S, που περιλαμβάνει τις μηχανές COOLPIX S630, COOLPIX S620, COOLPIX S230 και COOLPIX S220. Και τα τέσσερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με ένα σκοπό: να προσφέρουν στους χρήστες απόλυτο στυλ, ταχύτητα και απλότητα σε ένα compact σώμα φωτογραφικής μηχανής.Η COOLPIX S630 είναι μία compact ψηφιακή μηχανή, με μοντέρνα σχεδίαση, ενώ διαθέτει και σταθερή λαβή για άνετη εφαρμογή των δαχτύλων κατά τη φωτογράφηση. Η COOLPIX S620 έχει τη βέλτιστη προδιαγραφή ISO από οποιαδήποτε compact φωτογραφική μηχανή στην κατηγορία της. Η COOLPIX S230 είναι κομψή και εύχρηστη, χάρη στην προηγμένη οθόνη αφής της με βασικά κουμπιά, ενώ η COOLPIX S220 είναι απλή, εύχρηστη και εξαιρετικά κομψή. Και τα τέσσερα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικό στυλ και όλα διαθέτουν τη λειτουργία επεξεργασίας εικόνας EXPEED της Nikon.




COOLPIX S630 – Κατάλληλη για όλους



Με μια σταθερή λαβή που ταιριάζει άνετα σε κάθε χέρι, η λήψη φωτογραφιών με την COOLPIX S630 δίνει τη σωστή αίσθηση. Την ακριβή απόδοση των φωτογραφιών εγγυάται η ανάλυση 12 megapixel, η απόσβεση κραδασμών (VR) μέσω μετατόπισης του αισθητήρα εικόνας και ένας εξαιρετικός φακός NIKKOR με οπτικό zoom 7x. Η COOLPIX S630 διαθέτει δυνατότητες τεχνολογίας αιχμής, όπως την ολοκαίνουρια δυνατότητα αποφυγής κλεισίματος των ματιών, που συνδυάζει τη λειτουργία χαμόγελου και την προειδοποίηση κλεισίματος ματιών. Με τη δυνατότητα αυτή, η μηχανή εντοπίζει το πρόσωπο και λαμβάνει αυτόματα δύο διαδοχικές λήψεις όταν το θέμα χαμογελά. Κατόπιν αποθηκεύει εκείνη στην οποία τα μάτια του θέματος είναι ανοιχτά. Η λειτουργία αυτόματης επιλογής σκηνής, που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο, η λειτουργία συνεχών λήψεων με έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο και η λειτουργία γρήγορης επεξεργασίας, τεκμηριώνουν ότι η COOLPIX S630 είναι μία ιδιαίτερα αξιόλογη μηχανή. Διατίθεται σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.




COOLPIX S620 – Με στόχο την ταχύτητα



Με χρόνο ενεργοποίησης μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, είναι μια εξαιρετικά γρήγορη μηχανή σε ένα compact, καλοσχεδιασμένο σώμα. Η COOLPIX S620 διαθέτει 12,2 ενεργά megapixel, φακό NIKKOR με zoom 4x που καλύπτει ευρεία γωνία 28mm (ισοδύναμο φορμά 35mm) και οθόνη LCD 2,7 ιντσών, με ευρεία γωνία προβολής. Παρά το μικρό της μέγεθος, διαθέτει μια τεράστια ποικιλία δυνατοτήτων λήψης υψηλής απόδοσης. Η COOLPIX S620 προσφέρει ένα μοναδικό για μια compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή συνδυασμό: υψηλό εύρος ευαισθησίας (έως και ISO 6400 για χαμηλό θόρυβο σε εικόνες πλήρους μεγέθους) και τέσσερις τεχνολογίες κατά του θαμπώματος της εικόνας. Η δυνατότητα VR με μετατόπιση φακού και η ανίχνευση κίνησης, η νέα δυνατότητα αποφυγής κλεισίματος των ματιών και η γρήγορη επεξεργασία, η αυτόματη εστίαση με παρακολούθηση θέματος και η αυτόματη επιλογή σκηνής, διευκολύνουν το χρήστη και εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότερη λήψη. Το μεταλλικό σώμα σχεδιασμένο με κομψές καμπύλες και αισθητικά όμορφες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμο στα χρώματα ασημί, μαύρο, μωβ και ροζ. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιζητούν εκλεπτυσμένη απόδοση και στυλ.




COOLPIX S230/S220 – Άψογο στυλ και ισχυρή απλότητα



Αυτές οι δύο λεπτές, compact και κομψές, φωτογραφικές μηχανές είναι ίσως οι κομψότερες της νέας σειράς S. Η COOLPIX S230 διαθέτει ένα συνδυασμό προηγμένης οθόνης αφής 3,0 ιντσών με βασικά κουμπιά, ώστε η λήψη φωτογραφιών να είναι εύκολη και διασκεδαστική. Ενσωματώνει μια ποικιλία προηγμένων λειτουργιών, όπως η νέα λειτουργία αποφυγής κλεισίματος των ματιών, η γρήγορη επεξεργασία, η αυτόματη επιλογή σκηνής και τα προγράμματα σκηνών. Η γρήγορη επεξεργασία επιτρέπει την επεξεργασία φωτογραφιών μετά τη λήψη τους και γίνεται με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας που συναντάμε και στις βραβευμένες μηχανές D-SLR της Nikon. Δεκαεπτά προγράμματα σκηνών στην COOLPIX S230 και δεκαέξι στην COOLPIX S220 επιτρέπουν την επιλογή των τέλειων ρυθμίσεων της μηχανής για οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης. Εκτός από τα 10 ενεργά megapixel και ένα φακό NIKKOR με zoom 3x, τα δύο μοντέλα προσφέρουν ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών και υψηλό εύρος ευαισθησίας έως και ISO 2000. Η ανίχνευση κίνησης διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών σε οποιαδήποτε περίσταση. Με μήκος μόλις 18mm, η COOLPIX S220 είναι λεπτή και ελαφριά (περίπου 100 g) και έχει μια οθόνη LCD 2,5 ιντσών για την προβολή των φωτογραφιών σας. Και οι δύο μηχανές έχουν κομψά και λεπτά, μεταλλικά σώματα και διατίθενται σε μια ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων, όπως απαλό ασημί, ασημί, βεραμάν, κόκκινο, βαθύ μπλε, μπλε, φούξια, μωβ και μαύρο.



Κάθε μηχανή της σειράς S διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και φορτιστή, καλώδια USB και audio/video, λουράκι και την ομάδα προγραμμάτων λογισμικού COOLPIX. Επιπλέον, η COOLPIX S230 περιλαμβάνει μια γραφίδα αφής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα