D-Link DGS-1008D

D-Link DGS-1008D

Η δεύτερη γενιά των switches D-Link Green αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης «πράσινης» πρωτοβουλίας της εταιρείας με στόχο την κατασκευή περιβαλλοντικά...

Η δεύτερη γενιά των switches D-Link Green αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης «πράσινης» πρωτοβουλίας της εταιρείας με στόχο την κατασκευή περιβαλλοντικά υπεύθυνων προϊόντων.Η δεύτερη γενιά του DGS-1008D 8-Port Gigabit Desktop Switch της D-Link που εξοικονομεί έως και 84% ενέργεια διατηρώντας αμετάβλητη την απόδοση του δικτύου.



Το DGS-1008D αποτελεί ένα από τα συνολικά τέσσερα φιλικά προς το περιβάλλον unmanaged gigabit switches για μικρές επιχειρήσεις ή οικιακά δίκτυα που θα διατεθούν φέτος στην αγορά, με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, συμπεριλαμβάνοντας μετασχηματιστή που πληροί τις προϋποθέσεις ENERGY STAR.



Η δεύτερη γενιά των switches D-Link Green αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης «πράσινης» πρωτοβουλίας της εταιρείας με στόχο την κατασκευή περιβαλλοντικά υπεύθυνων προϊόντων, σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και με βελτιστοποιημένες αποδόσεις, που διαθέτουν τις προϋποθέσεις για πιστοποίηση ENERGY STAR.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα