Δεύτερο χειρουργείο για τον Μανώλη Παπακαλιάτη – Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Διαβάζεται σε 2'
Χριστόφορος και Μανώλης Παπακαλιάτης
Χριστόφορος και Μανώλης Παπακαλιάτης PAPADAKIS PRESS

Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του Μανώλη Παπακαλιάτη, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κρήτη και έκτοτε νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου της Κρήτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσού αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/10).

Σύμφωνα με την εκπομπή “Weekenders”, ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού και γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο, την επόμενη εβδομάδα, και αμέσως μετά θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο. Το δεύτερο αυτό χειρουργείο θα γίνει στον μηρό.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή ενώ φέρεται να έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, δεχόμενος καθημερινά επισκέψεις από την οικογένειά του, που βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Παπακαλιάτης κινούταν στην οδό Κρασαδάκη στον Αϊ Γιάννη Κνωσού, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος. Να σημειωθεί ότι ο τραυματίας δεν εγκαταλείφθηκε μετά το τροχαίο, με την Αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα