Dell Latitude XT

Dell Latitude XT

Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές έπρεπε να συμβιβαστούν με τα χαρακτηριστικά των tablet για να έχουν χρήσιμα συστήματα. Το Latitude XT φέρνει μια μικρή...

Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές έπρεπε να συμβιβαστούν με τα χαρακτηριστικά των tablet για να έχουν χρήσιμα συστήματα. Το Latitude XT φέρνει μια μικρή επανάσταση στον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τα συστήματά τους, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.Η Dell καθορίζει νέα όρια για τα tablet PCs με την προσθήκη του Latitude XT, του πιο λεπτού και ενός εκ των πιο ελαφρών μετατρέψιμων tablet με οθόνη 12,1 ιντσών. Είναι επίσης το πλέον φωτεινό στην κατηγορία του με μια προαιρετική οθόνη για λειτουργία σε φυσικό φωτισμό περιβάλλοντος.



Επιπλέον, το Latitude XT είναι το μοναδικό στη βιομηχανία tablet με βάρος μικρότερο από 2 κιλά με δυνατότητα χρήσης πένας και τεχνολογία αφής χωρητικού τύπου (capacitive). H εν λόγω τεχνολογία αντιλαμβάνεται απλά την αφή του δακτύλου, χωρίς να χρειάζεται να ασκηθεί συγκεκριμένη πίεση. Είναι πρόδρομος για τις επερχόμενες δυνατότητες multi touch οι οποίες επιτρέπουν τη χρήση περισσότερων από ένα δάκτυλα για λειτουργίες όπως η μεγέθυνση μιας εικόνας ή η μετακίνησή της.



Άλλα χαρακτηριστικά αφής διαθέσιμα στο Latitude XT είναι τα εξής:



• Ακρίβεια και ταχύτητα – οι χρόνοι απόκρισης στην αφή στο Latitude XT είναι ταχύτεροι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

• Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία απόρριψης ίχνους παλάμης, η οποία αποτρέπει τα προβλήματα παρεμβολών στη χρήση της πένας κατά την τυχαία επαφή της παλάμης.

• Πένα χωρίς ανάγκη συντήρησης, χωρίς μπαταρία με λειτουργία διόρθωσης και «δεξιού» πλήκτρου ποντικιού.



Τέλος, το Latitude XT έχει σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίξει μελλοντικά την τεχνολογία multi-touch. Καθώς η τεχνολογία ωριμάζει, το σύστημα μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που εκμεταλλεύονται τεχνολογία multi-touch.



Μεταξύ των χαρακτηριστικών του Latitude XT περιλαμβάνονται:



Προαιρετική βάση media για docking και μονάδα οπτικού δίσκου

Πληκτρολόγιο με πλήκτρα πλήρους μεγέθους, Touch Pad και Track Stick

Μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης έως τα 64GB και συμβατικός σκληρός δίσκος έως τα 120 GB(2).

Προαιρετική μπαταρία σχεδιασμένη να παρέχει αυτονομία 9.5 ωρών

Επεξεργαστές Intel Core 2 Solo and Duo ULV

Γραφικά ATI Radeon X1250 UMA



Δείτε την επίσημη παρουσίασή του στο βίντεο που ακολουθεί.








Λεπτομερής παρουσίαση της επαναστατικής τεχνολογίας αφής capacitive touch




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα