Διακοπές ρεύματος μέχρι και 10 ώρες σε Πετρούπολη και Ιλιον εν μέσω καύσωνα

Διαβάζεται σε 1'
Ρεύμα
Ρεύμα ISTOCK

Μεγάλη δοκιμασία πέρασαν κάτοικοι του Ιλιον και της Πετρούπολης αφού έμειναν χωρίς ρεύμα ακόμη και 10 ώρες κατά περιπτώσεις.

Θυμό και αγανάκτηση προκάλεσαν στους πολίτες οι πολύωρες διακοπές ρεύματος στην Πετρούπολη και το Ιλιον την Παρασκευή και Σάββατο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στα social media οι διακοπές κράτησαν ακόμα και 10 ώρες (!) μέσα σε συνθήκες ασφυκτικού καύσωνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κατά το doxthi.gr, η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο για τις βλάβες στον ΔΕΔΔΗΕ ήταν αδύνατη. Ύστερα από μεγάλη αναμονή στις τηλεφωνικές γραμμές (όπως συνήθως συμβαίνει σε περιπτώσεις βλαβών) κάτοικοι ενημερώθηκαν πως πρόκειται για μία σοβαρή βλάβη σε γραμμή μέσης τάσης που επηρέαζε περιοχές δυτικών προαστίων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, για μια βλάβη που επηρέαζε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους για τόσες πολλές ώρες εν μέσω καύσωνα, δεν έγινε με κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά μόνο σε εκείνους που είχαν την υπομονή να περιμένουν στο τηλέφωνο και να ενημερώνουν τους συμπολίτες τους μέσα από τα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα