Διάψευση για απολύσεις

Διάψευση για απολύσεις
??Ký??- N??? ????"? ???? ????????M???C?? 1912-1913" P???????n???L?S rCA? ???? (??ý?L // ??M???) MotionTeam

Να μην λαμβάνονται υπόψη τα δημοσιεύματα για πιθανές απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Εφημερίδες κάνουν λόγο για κλείσιμο μονάδων και 20.000 απολύσεις

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι έρχονται χιλιάδες απολύσεις και στις ένοπλες δυνάμεις προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στη γιορτή του Πολεμικού Ναυτικού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα μη διασταυρωμένα και μη ακριβή.

“Όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και κανείς δεν πρέπει να τα λαμβάνει υπόψη του” είπε χαρακτηριστικά και απαντώντας σε ερώτηση του NEWS 247 για το αν θα γίνουν απολύσεις είπε ότι δεν θα γίνουν.

“Ουδέποτε μιλήσαμε για απολύσεις μόνιμου προσωπικού. Προχωρούμε τη νέα δομή, που είναι ένα σύνθετο εγχείρημα ριζικού εκσυγχρονισμού των ενόπλων δυνάμεων” συμπλήρωσε ο υπουργός και συνέστησε προς όλους να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, περισσότεροι από 20.000 ένστολοι είναι πιθανό να απολυθούν, με τους πενταετούς θητείας και τους εθελοντές μακράς κατάταξης να  κινδυνεύουν περισσότερο, ενώ αναμένεται να κλείσουν και πολλές στρατιωτικές μονάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα