Διδυμότειχο: Η ιατροδικαστική που “καίει” τον σύντροφο της 32χρονης

Διαβάζεται σε 2'
kakopoiisi
Κακοποιημένη γυναίκα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της ζούσε, για 20 ημέρες, μια 32χρονη στο Διδυμότειχο. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης στο Διδυμότειχο, η οποία όπως αποδείχθηκε ζούσε εφιαλτικές στιγμές επί ένα μήνα, στα χέρια του συντρόφου της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/8) έδειξε, ότι η γυναίκα έχει πρόσφατα υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση και παρά φύση. Παράλληλα, φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, ενώ έχει σταλεί δείγμα DNA για περαιτέρω εξέταση.

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε “φυλακισμένη” την άτυχη γυναίκα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Η 32χρονη πήρε σήμερα εξιτήριο και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένειά της, τους γονείς και τα πέντε παιδιά της. Σε βάρος του συντρόφου της έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Το χρονικό

Το θύμα είχε εμφανή τραύματα στο σώμα της, το πρόσωπο και τα χέρια, τα οποία κατήγγειλε ότι προήλθαν από χτυπήματα του συντρόφου της.

Η ίδια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου την Παρασκευή (2/8) για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Μετά το πέρας των εξετάσεων, η ίδια κατήγγειλε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου μέχρι και 2 Αυγούστου, ο δράστης με χρήση σωματικής βίας την κατακρατούσε εντός της οικίας του, χωρίς τη θέλησή της, στερώντας της με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της και επανειλημμένως, με τελευταία χρονικά φορά το πρωί της ίδιας ημέρας, τη βίαζε.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα διενεργείται προανάκριση.

Σημειώνεται πως, ο ίδιος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα