Διδυμότειχο: Κρατούσε τη σύντροφό του φυλακισμένη και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Διαβάζεται σε 1'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της ζούσε, για 20 ημέρες, μια 32χρονη στο Διδυμότειχο.

Σωματική και σεξουαλική κακοποίηση ισχυρίζεται ότι δέχθηκε 32χρονη, η οποία νοσηλεύεται από χθες (Παρασκευή 2/8) στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά, το φερόμενο ως θύμα είχε εμφανή τραύματα στο σώμα της, το πρόσωπο και τα χέρια, τα οποία κατήγγειλε ότι προήλθαν από χτυπήματα του συντρόφου της.

Η ίδια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Μετά το πέρας των εξετάσεων, η ίδια κατήγγειλε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου μέχρι και 2 Αυγούστου, ο δράστης με χρήση σωματικής βίας την κατακρατούσε εντός της οικίας του, χωρίς τη θέλησή της, στερώντας της με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της και επανειλημμένως, με τελευταία χρονικά φορά το πρωί της ίδιας ημέρας, τη βίαζε.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα διενεργείται προανάκριση.

Σημειώνεται πως, ο ίδιος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα