Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 35χρον, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του στο Διδυμότειο. Το χρονικό της φρίκης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας, ο 35χρονος από το Διδυμότειχο, που κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης της συνομήλικης συντρόφου του από το Χρυσοχώρι Καβάλας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του, επειδή δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία, όταν τον αναζητούσε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, παραβιάζοντας έτσι τους όρους της «Υφ’ όρον απόλυσης», με την οποία είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2022.

Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος είχε φυλακιστεί το 2020 για κακοποίηση της πρώην γυναίκας του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και έπρεπε να μείνει στη φυλακή ως τα τέλη του 2025.

Επίσης, ο ίδιος αρνείται ότι υπήρξε παράνομη κατακράτηση της 32χρονης συντρόφου του και αποδέχεται, πως την έδειρε.

Το χρονικό της φρίκης

Η γυναίκα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ξέφυγε από την επίβλεψη του 35χρονου, ενώ περπατούσαν στο δρόμο.

Σκαρφάλωσε το προστατευτικό μπαλκόνι υπαίθριας ψησταριάς, ορμώντας σε τραπέζι θαμώνων, ζητώντας τους απεγνωσμένα να την σώσουν.

Όπως εξήγησε ένας από τους ανθρώπους που την έσωσε, όπως εκείνη δήλωνε αργότερα στο Νοσοκομείο, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο 35χρονος τους έλεγε ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή.

Ο 35χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με μια σύντροφο του από την Αλεξανδρούπολη πριν 2-3 μήνες, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Στην περίπτωση αυτή ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ίδιο να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στην Αστυνομία και αυτό γιατί βρίσκονταν σε ανάρρωση μετά από καυγά και συμπλοκή, που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με φίλο του, για προσωπικές διάφορες, τραβώντας μαχαίρι, ενώ εκείνος τον είχε τραυματίσει σοβαρά με το ξύλινο κοντάκιο όπλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα