Δίκη Φιλιππίδη: Για τρίτη ημέρα καταθέτει η Ελπίδα Νίνου

Δίκη Φιλιππίδη: Για τρίτη ημέρα καταθέτει η Ελπίδα Νίνου
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο Eurokinissi

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, παρουσιάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη ως στόχο συμφερόντων και ως προδομένο από φίλους και συναδέλφους του.

Σε μία προσπάθεια να παρουσιάσει τον Πέτρο Φιλιππίδη ως τον αγαπητό και επαγγελματία ηθοποιό που έπεσε θύμα οργανωμένης σκευωρίας, έχει επιδοθεί η Ελπίδα Νίνου, η οποία καταθέτει σήμερα Παρασκευή για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου αναμένεται να δεχθεί τις ερωτήσεις της υπεράσπισης, έχοντας ολοκληρώσει την εξέταση της από τους πληρεξούσιους δικηγόρους προς υποστήριξη της κατηγορίας. Αναμένεται δε να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, παρουσιάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη ως στόχο συμφερόντων και ως προδομένο από φίλους και συναδέλφους του.

Η Ελπίδα Νίνου έχει ήδη υπάρξει ιδιαίτερα επεξηγηματική ως προς τα όσα η οικογένεια της έχει βιώσει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού για βιασμό, για απόπειρες βιασμού, αλλά και για άλλες πράξεις που έχουν παραγραφεί. «Τότε κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής» είπε ήδη από την πρώτη ημέρα κατάθεσης της, μιλώντας για λόγους διαπόμπευσης κι εκδίκησης. «Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για ένα ρόλο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν. Μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δίκη μου οικογένεια» κατέθεσε.

Αντίστοιχα απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής, υποστήριξε ότι ο λόγος που ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται στο εδώλιο είναι εξαιτίας κάποιου «οργανωμένου σχεδίου να ξαναμοιραστεί η πίτα στο θέατρο και στην τηλεόραση». Μίλησε περί ταπείνωσης και προδοσίας από φίλους και συναδέλφους, ενώ τόνισε ότι η οικογένεια της καταστράφηκε.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με όσα έχουν κατατεθεί κατά την προδικασία για τις προσωπική ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη, κυρίως για να σκιαγραφηθεί η προσωπικότητα του, η μάρτυρας αρνήθηκε να απαντήσει, όπως έχεις δικαίωμα λόγω της συγγενικής σχέσης με τον κατηγορούμενο.

Πολ. Αγωγή: Γνωρίζετε ότι έχει αναφερθεί ο σύζυγος σας για άστατη ερωτική ζωή του;

Μάρτυρας: Είπα στην αρχή ότι θα ήθελα να μιλήσει ο κατηγορούμενος για όσα τον αφορούν. Γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένες κατηγορίες. Θέλετε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή;

Πολ. Αγωγή: Όχι τη δική σας. Του κατηγορούμενου.

Μάρτυρας: Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν δύσκολες στιγμές και μπορούν να υπάρξουν απομακρύνσεις από το ζευγάρι και να επανέλθουν ξανά. Μπορεί και να υπάρξουν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πολ. Αγωγή: Γνωρίζετε κάποιες κοπέλες που είχε εξωσυζυγικές σχέσεις;

Πρόεδρος: μην απαντάτε… εξωσυζυγικές σχέσεις έχει η μισή Ελλάδα. Άλλο το τί είναι ηθικό και άλλο το τί είναι νόμιμο.

Πολ. Αγωγή: Τα πρόσωπα που προκάλεσαν κρίση στη σχέση σας ήταν ηθοποιοί;

Μάρτυρας: Δεν θα απαντήσω.

Πολ. Αγωγή: Είχατε πει στον Μπιμπίλα ότι είχε φύγει από το σπίτι και συγκατοικούσε με φίλη του γιου σας;

Μάρτυρας: Δεν ισχύει αυτό και δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Θα σας απαντήσει και ο κ. Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα