Δικηγόροι μητέρας 12χρονης: “Αρνείται τις κατηγορίες – Απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει”

Δικηγόροι μητέρας 12χρονης: “Αρνείται τις κατηγορίες – Απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει”
Οι δικηγόροι της μητέρας της 12χρονης Glomex

Στην ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της 12χρονης, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις μετά τη σύλληψή της, αναφέρθηκαν οι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπισή της. "Κλαίει και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει".

Τις αναφορές για εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης, μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία για μαστροπεία.

Σε δηλώσεις τους, οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφεραν για τη μητέρα της 12χρονης ότι αρνείται τις κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη. Ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι προέκυψαν μετά την εύρεση μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο.

Ο λόγος της κατηγορίας για μαστροπεία προέκυψε επειδή βρέθηκαν κάποια μηνύματα τα οποία είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και μέχρι εκεί. Από αυτό που γνωρίζω, χωρίς να έχουμε πάρει δικογραφία, βρέθηκαν και δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, ύψους 20-25 ευρώ.

Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φοβερό έγκλημα, σκοπός μας είναι να βρεθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τους τρεις κατηγορούμενους, νομίζω ότι θα είναι και άλλοι κατηγορούμενοι. Εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη έχουμε. Αύριο οφείλει η μητέρα να δώσει κάποιες εξηγήσεις, γι’ αυτό και το ένταλμα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος και θα δούμε πως θα προχωρήσει στη συνέχεια.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, περιμένω να λάβω τη δικογραφία. Είμαι δίπλα στη συνάδελφό μου, χειριζόμαστε την υπόθεση μαζί και από εκεί και πέρα θα δούμε. Η 12χρονη θα δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση για διάφορα θέματα τα οποία έχουν ανακύψει μετά την απολογία των κατηγορουμένων. Δεν ξέρω αν θα εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά, από την εμπειρία μου πιστεύω ότι θα εξεταστούν”, ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Από την πλευρά της, η κ. Ταραχοπούλου αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της ανήλικης, λέγοντας ότι κλαίει, λέει ότι θα αυτοκτονήσει, φοβάται μήπως της πάρουν τα παιδιά”.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, η κ. Ταραχοπούλου δήλωσε τα εξής: “Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, συνεργαζόμαστε πλέον με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε τη δικογραφία, μάθαμε για το ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και δεν ήξερε για τα εμβάσματα. Οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό έγιναν γιατί προφανώς είχε σχέδιο να την ενοχοποιήσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα