Δικηγόρος Σταμάτη: ”Να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή της”

Δικηγόρος Σταμάτη: ”Να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή της”
Σήμερα κλήθηκε για απολογία στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκη Σταμάτη,Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή της αντιμετωπίζει η κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με το δικηγόρο της. Ζητά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο

Την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ζητεί ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, καθώς όπως ισχυρίζεται, η πελάτισσά του ”αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της”.

Με σχετική επιστολή του ο Βασίλης Χειρδάρης ζητά από τη διευθύντρια να μεταφερθεί η κ. Σταμάτη στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η γιατρός των φυλακών ήδη ζήτησε ”επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση” για την περίπτωσή της, καθώς την προηγουμένη (31/7) είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών εμφανίζοντας λιποθυμικές τάσεις και πονοκέφαλο.

Στην επιστολή του προς τη διεύθυνση των φυλακών ο κ. Χειρδάρης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η πελάτισσά του ”εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της την Τρίτη και πολύ περισσότερο την Τετάρτη”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα