Δικηγόρος Σταμάτη: ”Να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή της”

Άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή της αντιμετωπίζει η κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με το δικηγόρο της. Ζητά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο
- 01 Αυγούστου 2012 19:59
Την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ζητεί ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, καθώς όπως ισχυρίζεται, η πελάτισσά του ”αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της”.
Με σχετική επιστολή του ο Βασίλης Χειρδάρης ζητά από τη διευθύντρια να μεταφερθεί η κ. Σταμάτη στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η γιατρός των φυλακών ήδη ζήτησε ”επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση” για την περίπτωσή της, καθώς την προηγουμένη (31/7) είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών εμφανίζοντας λιποθυμικές τάσεις και πονοκέφαλο.
Στην επιστολή του προς τη διεύθυνση των φυλακών ο κ. Χειρδάρης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η πελάτισσά του ”εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της την Τρίτη και πολύ περισσότερο την Τετάρτη”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ