Δημητρακόπουλος: Αυτοτρολάρεται για τα γαλλικά του – “Θα ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί”

Δημητρακόπουλος: Αυτοτρολάρεται για τα γαλλικά του – “Θα ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί”
Μιχάλης Δημητρακόπουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι αυτοσαρκαστικές ευχές του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για τα Χριστούγεννα, με αναφορά στη γαλλική προφορά του που έγινε viral. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα” ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε πλήθος σχολίων για τη γαλλική προφορά του.

Υπενθυμίζεται, πως αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου στα γαλλικά προς τον Τύπο, μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης για παραμονή της Εύας Καϊλή στη φυλακή, με τις λέξεις “κορωπί” και “ζαμαί” να γίνονται viral, ενώ μέχρι και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας τρόλαρε την προφορά του.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ευχήθηκε καλές γιορτές σημειώνοντας πως θα ανοίξει φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί και θα το ονομάσει Ζαμαί, τρολάροντας τον εαυτό του.

“Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ (Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα