Διπλή ληστεία στην Καλαμαριά

Διπλή ληστεία στην Καλαμαριά

Σε 42.357 ευρώ ανέρχεται η «λεία» των τριών αγνώστων από τις ταυτόχρονες ληστείες που διέπραξαν το πρωί σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην Καλαμαριά

Σε 42.357 ευρώ ανέρχεται η «λεία» των τριών αγνώστων από τις δύο ταυτόχρονες ληστείες που διέπραξαν το πρωί σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην περιοχή Βότση της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι δράστες έφτασαν στις 8.55 το πρωί στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ερυθρού Σταυρού, όπου βρίσκονται δίπλα-δίπλα οι τράπεζες «Πειραιώς» και «FB».

Φορώντας κράνη και κρατώντας όπλα, δύο εξ αυτών εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Την ίδια ώρα ο τρίτος μπήκε στο διπλανό κατάστημα της «FB». Από την πρώτη τράπεζα απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 33.112 ευρώ και από τη δεύτερη το ποσό των 9.245 ευρώ.

Σχεδόν ταυτόχρονα ολοκλήρωσαν τη δράση τους και επιβιβάστηκαν και οι τρεις σε μία μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα