Διπλό έγκλημα στα Χανιά: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε κατακρεουργημένο στο σπίτι του

Διπλό έγκλημα στα Χανιά: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε κατακρεουργημένο στο σπίτι του

Νεκρούς, με τραύματα από μαχαίρι, βρήκε τους γονείς του, ένας άνδρας σε χωριό των Χανίων (pics+vid)

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Κίσσαμο Χανίων στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο γιος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού ανησύχησε που δεν μπορούσε να εντοπίσει στο τηλέφωνο όλη ημέρα χθες τους γονείς του και αποφάσισε να μεταβεί στον ελαιώνα που διατηρούν στο Σφηνάρι.

Όταν έφτασε εκεί, άνοιξε την πόρτα στο αγροτόσπιτο του κτήματος και ανακάλυψε νεκρούς και αιμόφυρτους στο πάτωμα τους γονείς του. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε κλιμάκιο της Ασφάλειας Χανίων και ιατροδικαστής. Κατά την αυτοψία, ο ιατροδικαστής ανακάλυψε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη της 66χρονης γυναίκας εκ των οποίων κάποια θανάσιμα και ένα χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο ενδεχομένως να προκλήθηκε και αυτό από μαχαίρι, ενώ ο 78χρονος σύζυγός της είχε και εκείνος ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.

Ο χώρος δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αλλά έφερε ίχνη περιορισμένης έρευνας στον χώρο που βρέθηκε το ζευγάρι. Υπήρχε ένα κομοδίνο που ήταν σπασμένο όμως πιθανόν από παλιότερα. Η Ασφάλεια έχει προχωρήσει στην προσαγωγή υπόπτων προς εξέταση από όλο τον ευρύτερο κύκλο των θυμάτων, όπως παλιούς εργάτες, συγγενείς και κάποιους συγχωριανούς. Εξετάζονται όλα τα πιθανά κίνητρα, συμπεριλαμβανομένης της ληστείας με πλέον βάσιμο όμως αυτό των τυχόν προσωπικών διαφορών με τα θύματα. Το αγροτόσπιτο βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία σε κτήμα με ελαιώνα και σε απόσταση 200 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο και 500 μέτρων από την είσοδο του χωριού Σφηνάρι.

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενέργεια η Ασφάλεια Χανίων, ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή των θυμάτων. Από το σημείο που ερευνήθηκε εξονυχιστικά, λήφθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το παραμικρό αποτύπωμα και ίχνος γενετικού υλικού που βρέθηκε.

 

(Φωτό και βίντεο από flashnews.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα