Δήθεν δημοσιογράφος προσβάλλει φαρμακοποιό – Το ελληνικό διαδίκτυο τον βάζει στη θέση του

Δήθεν δημοσιογράφος προσβάλλει φαρμακοποιό – Το ελληνικό διαδίκτυο τον βάζει στη θέση του

Άνδρας, που υποστήριξε ότι είναι δημοσιογράφος του Open επιτέθηκε λεκτικά σε υπάλληλο φαρμακείου. Open: "Δεν ανήκει στο δυναμικό μας, θα κινηθούμε νομικά".

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, από το βράδυ της Δευτέρας, με πρωταγωνιστή έναν υποτιθέμενο “δημοσιογράφο” που επτίθεται σε υπάλληλο φαρμακείου με χυδαίες βρισιές και υποτιμητικά λόγια, επειδή δεν φορούσε γάντια, για προστασία από τον κορονοϊό, όταν τον εξυπηρέτησε και δεν απολύμανε μπροστά του τα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, η επίθεσή του προς την φαρμακοποιό ξεκινά με αφορμή τα γάντια, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο ταμείο. Ο “δημοσιογράφος” φωνάζει προς την υπάλληλο πως “θέλει να τον πεθάνει”, απαιτώντας, παράλληλα, να απολυμάνει μπροστά του τα αντικείμενα που αγόρασε και τα ρέστα που του έδωσε. Η ίδια προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντας ότι μετά από κάθε συναλλαγή απολυμαίνει τα χέρια της, ωστόσο, αυτός συνεχίζει να της μιλά με απαράδεκτο τρόπο, να ωρύεται και να ειρωνεύεται την φαρμακοποιό.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής του βίντεο, λέει στη φαρμακοποιό “είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στη Βερσάτσε”, ενώ την απειλεί πως αν δεν απολυμάνει τα προϊόντα και τα κέρματα μπροστά του, θα ανεβάσει το βίντεο στα social media. Επίσης, συνεχίζει να της μιλά με άσχημο τρόπο, λέγοντάς της πως τον λένε Αλέξανδρο Ωνάση και πως είναι ο γιος του Ωνάση, ενώ όταν η φαρμακοποιός τον ρωτά αν έχει καταγράψει το πρόσωπό της, εκείνος το αρνείται και υποστηρίζει πως “τραβάει το προϊόν” και ότι θα το ανεβάσει στο Instagram.

Οργή στα social media

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο κατέγραψε τον “τσακωμό” του με την φαρμακοποιό και ανήρτησε το εν λόγω βίντεο στον λογαριασμό “Athanasios Tanasis Zervoudakis” στο Facebook, που φέρεται να είναι το προσωπικό προφίλ του πρωταγωνιστή. Το βίντεο προκάλεσε οργή στα social media και πλήθος αντιδράσεων από τους χρήστες, που έσπευσαν να σχολιάσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίον μίλησε στη φαρμακοποιό, που αυτές τις δύσκολες στιγμές εργάζεται συνεχώς όπως και όλοι οι συνάδελφοί της.

Ο κόσμος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ίδιο και πήρε το μέρος της φαρμακοποιού, ενώ ζήτησε από το OPEN να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η απάντηση του OPEN

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN πήρε θέση λίγο μετά την κατακραυγή, μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Στην ανάρτησή του το κανάλι διαψεύδει πως ο συγκεκριμένος κύριος εργάζεται στο OPEN, κάνοντας ειδική μνεία στο ονοματεπώνυμό του στον Facebook λογαριασμό όπου ανέβηκε το βίντεο και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού”, ενώ υπογραμμίζει πως ο σταθμός “θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς”.

Η νέα ανάρτηση

Μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις του κόσμου, ο ίδιος κατέβασε το βίντεο από το προφίλ του. Ωστόσο, έπειτα από την απάντηση του OPEN, που ξεκαθάρισε πως δεν συνεργάζεται μαζί του, ο “δημοσιογράφος” επανήθλθε με νέα ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό, ζητώντας συγγνώμη και αναφέροντας πως βρισκόταν σε πανικό, λόγω ανησυχίας για τον Covid-19 και την οικογένειά του. Τονίζει, μάλιστα, πως πρόκειται να περάσει από το φαρμακείο όπου συνέβη το περιστατικό για να απολογηθεί στην φαρμακοποιό που έβρισε, ενώ ζητά συγγνώμη και από το κανάλι του OPEN, που χρησιμοποίησε το όνομά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα