Δολοφονία 19χρονου – Καπραβέλος: “Ο Άλκης ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο”

Δολοφονία 19χρονου – Καπραβέλος: “Ο Άλκης ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο”
Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi Sports

Ο Νίκος Καπραβέλος περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε με τους συναδέλφους του, όταν ο 19χρονος Άλκης μεταφέρθηκε, όπως υποστηρίζει, νεκρός στο νοσοκομείο.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος με τους συναδέλφους, περιέγραψε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, εκεί που μεταφέρθηκε ο 19χρονος Άλκης μετά τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου.

Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε για τον άτυχο Άλκη ότι ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ για τους δύο φίλους του, που μόλις δύο ημέρες πριν πήραν εξιτήριο, δήλωσε ότι κρατήθηκαν ζωντανοί από θαύμα.

“Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί και ήταν νεκρό”.

“Αυτό που είδαμε δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας”, τόνισε ο κ. Καπραβέλος.

“Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά”, κατέληξε.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συγκλονίζει η παρέα του – “Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ”

Συντετριμένοι είναι οι οκτώ στενοί φίλοι του Άλκη Καμπανού που έχασε άδικα τη ζωή του από τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου.

Θέλοντας να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζητούν από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούν μετά τον τραγικό χαμό του στενού τους φίλου. Οι ίδιοι, σύμφωνα με το voria.gr, θέλησαν να εκφραστούν μοναχά μέσα από ένα λιτό αλλά ανατριχιαστικό σημείωμα που τοποθέτησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

«Αδερφέ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί και τη μπριζόλα. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος. Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό ταξίδι αδερφέ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ -P9K», αναφέρουν στο συγκλονιστικό τους μήνυμα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Voria.gr

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συνολικά 12-15 οι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με τις Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό κι άλλων δραστών της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, υπάρχουν εμπλεκόμενοι που δεν έχουν καταγραφεί στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Αστυνομία αναζητά υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας τις ημέρες πριν την επίθεση στον Άλκη και την παρέα του, ενώ όπως αναφέρει το OPEN, οι Αρχές εκτιμούν ότι στη φονική επίθεση εμπλέκονται κι άλλα δυο οχήματα που δεν φαίνονται στο βίντεο ντοκουμέντο και συνολικά από 12 έως 15 άτομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα