Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Στις 7 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη

Διαβάζεται σε 1'
Άρειος Πάγος (φωτογραφία αρχείου)
Άρειος Πάγος (φωτογραφία αρχείου) (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για τις 7 Οκτωβρίου χρειάστηκε να διακόψει το δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, καθώς η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά δεν διέθετε συνήγορο υπεράσπισης.

Ξεκίνησε τυπικά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της 23χρονης εγκύου Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, με κατηγορούμενες τη σπιτονοικοκυρά της, τη μητέρα της και την αδελφή της.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκαν η μητέρα και η αδελφή του θύματος, στις οποίες έχει αποδοθεί το κακούργημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση την οποία φέρεται να τέλεσε η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Ωστόσο το δικαστήριο προτού μπει στην ουσία της υπόθεσης, χρειάστηκε να διακόψει για τις 7 Οκτωβρίου, καθώς η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά δεν προσήλθε από τις φυλακές, δηλώνοντας μέσω εγγράφου ότι δεν διαθέτει συνήγορο υπεράσπισης.

Να σημειωθεί ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε ο πατέρας της Φαίης, με την πληρεξούσιο δικηγόρο του να ζητά από το δικαστήριο τη μεταγωγή της από τις φυλακές. Το αίτημα έγινε δεκτό με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να διακόπτει για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα