Δολοφονία για προσωπικές διαφορές

Δολοφονία για προσωπικές διαφορές

Νεαρός Αρμένιος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι τον περασμένο μήνα εκτέλεσε εν ψυχρώ ομοεθνή του

Νεαρός Αρμένιος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι τον περασμένο μήνα εκτέλεσε εν ψυχρώ ομοεθνή του, ενώ τραυμάτισε 35χρονη γυναίκα την ώρα που έτρωγαν σε πιτσαρία στην περιοχή Νεάπολης. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Διδυμοτείχου και Ανδρέα Παπανδρέου. Ο 20χρονος δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε με πιστόλι από μικρή απόσταση τον 35χρονο ομοεθνή του που υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα. Επίσης, καταδίωξε και τραυμάτισε την 35χρονη φίλη του θύματος, η οποία νοσηλεύτηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη. 

Όπως ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο νεαρός ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας και είπε στους αστυνομικούς ότι είχε προσωπικές διαφορές με τον 35χρονο ομοεθνή του και τη συνομήλικη φίλη του.

Στο σπίτι του μεταξύ άλλων βρέθηκε και ένα πιστόλι με 21 σφαίρες το οποίο στάλθηκε για βαλιστική έρευνα για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο του εγκλήματος.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα