Δολοφονία Καραϊβάζ: Διακόπηκε η δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Διαβάζεται σε 1'
Δολοφονία Καραϊβάζ: Διακόπηκε η δίκη – Πότε θα συνεχιστεί
Δίκη για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Η πολιτική αγωγή ζήτησε την αναβολή της δίκης, η οποία ξεκίνησε και διακόπηκε. Παρούσα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπως ανακοίνωσε η σύνθεση τακτικών δικαστών και ενόρκων.

Νωρίτερα η πολιτική αγωγή είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης, καθώς την πλευρά της συζύγου του δημοσιογράφου εκπροσωπεί ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος όμως είναι προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση κακοποίησης της συζύγου του. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε τελικά τη διακοπή της δίκης για διάστημα λίγων ημερών, ώστε συνεργάτης του, ο οποίος είπε ότι πρόκειται να εισφέρει σημαντικά στοιχεία, να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Οι δύο κατηγορούμενοι, αδέρφια Έλληνες, 41 και 49, εμφανίστηκαν στο ακροατήριο λίγο πριν τις 9.30, συνοδεία αστυνομικών, που φορούσαν κουκούλες και ήταν βαριά οπλισμένοι.

Στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα βρίσκεται από νωρίς η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ και επίσης πλήθος δημοσιογράφων.

Η υπεράσπιση συντάχθηκε με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για ολιγοήμερη διακοπή της δίκης, δηλώνοντας ότι τα δύο αδέρφια δηλώνουν αθώοι και επιθυμούν να προχωρήσει η διαδικασία. Οι συνήγοροι υπεράσπισης, επίσης, διέψευσαν την πληροφορία ότι σε λογαριασμούς που φέρεται να συνδέονται με τους κατηγορούμενους βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά εμβάσματα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα