Δολοφονία οικογένειας στην Ανδραβίδα – Η ιατροδικαστική εξέταση θα “ρίξει φως” στην υπόθεση

Δολοφονία οικογένειας στην Ανδραβίδα – Η ιατροδικαστική εξέταση θα “ρίξει φως” στην υπόθεση
Αστυνομικές Αρχές (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Με καταθέσεις και αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας, συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου των τεσσάρων μελών, που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα.

Συνεχίζεται η αυτοψία από την ιατροδικαστή στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Το χρονικό

Όλα τα μέλη της οικογένειας τα βρήκε νεκρά και μέσα σε μία λίμνη αίματος το τρίτο παιδάκι της οικογένειας, 10 ετών, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία.

Όλοι τους, ανάμεσά τους και δύο παιδάκια 2 και 3 ετών φέρουν τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας και ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα επί του παρόντος μέχρι να λάβουν καταθέσεις και να σχηματίσουν μία πιο ασφαλή εικόνα από την αυτοψία στον χώρο.

Να σημειωθεί ότι το 2χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στην κούνια του ενώ τα υπόλοιπα θύματα στην αυλή του σπιτιού.

Υπάρχουν πληροφορίες που διακινούνται ότι ενδεχομένως ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας και ένας από τους νεκρούς, να ευθύνεται για αυτό το μακελειό, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για να θεωρηθεί από τις Αρχές ότι όντως έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα. Το ενδεχόμενο πάντως αυτό φαίνεται να απορρίπτεται, καθώς το όργανο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας του 10χρονου, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, στρεφόμενες περισσότερο στο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας από άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα