Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι
Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στην Γλυφάδα EUROKINISSI

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία δύο ομοεθνών τους στη Γλυφάδα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν δύο ομοεθνείς τους και τραυμάτισαν έναν ακόμη τον περασμένο Δεκέμβριο στη Γλυφάδα. Μαζί τους συνελήφθησαν άλλα εννέα άτομα που φέρονται να είναι συνεργοί τους.

Με πολύ ισχυρά αστυνομικά μέτρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο πρώτο αγροτικό τζιπάκι επέβαιναν οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν ως φερόμενοι δολοφόνοι των δύο Τούρκων στις 9 Δεκεμβρίου του 2024 στο κέντρο της Γλυφάδας, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ακόμα έναν ομοεθνή τους, ενώ στο δεύτερο μεγαλύτερο βανάκι επέβαιναν εννέα άτομα, οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί των τεσσάρων δολοφόνων.

Σε βάρος των εννέα ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της πλαστογραφίας, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο παρόν στάδιο πρόκειται για δύο ξεχωριστές δικογραφίες, που αναμένεται στο στάδιο της ανάκρισης να συσχετιστούν. Άπαντες οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή για να λάβουν προθεσμία.

Πρόκειται για διαμάχη ανάμεσα σε αντίπαλες εγκληματικές οργανώσεις της τουρκικής Μαφίας, μέλη της οποίας έχουν βρει καταφύγιο στην χώρα μας και εκτελεστές από την μία και την άλλη πλευρά, αναζητούν μέλη των οργανώσεων για να εκτελέσουν τα συμβόλαια θανάτου σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναζητούμενοι άλλαζαν κάθε 3-4 ημέρες διαμερίσματα και σπίτια Airbnb, για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους από τις Αρχές, μέχρι που εντοπίστηκαν σήμερα σε Νέα Μάκρη, Μαραθώνα και Ανάβυσσο και συνελήφθησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα