Δολοφονία στην Κυψέλη: Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία στην Κυψέλη: Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι
EUROKINISSI

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ξαδέλφου τους στην Κυψέλη. Τι ισχυρίστηκαν τα δύο αδέλφια.

Κατά του 28χρονου ξαδέλφου τους στράφηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα δύο αδέλφια που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την ανθρωποκτονία που σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων επέμειναν στον ισχυρισμό της σεξουαλικης κακοποίησης από το θύμα σε νηπιακή ηλικία. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος φέρεται να χαρακτήρισε το θύμα ως θύτη αποτρόπαιων εγκλημάτων, υποστηρίζοντας: «Σε ηλικία 3-4 ετών με προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν».

Αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως το θύμα μίλησε «ειρωνικά και απειλητικά» στους νέους, λέγοντας τους «τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν». Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, ο 28χρονος φέρεται -κατά τον ξαδελφο του- να είπε στους κατηγορούμενους ότι «θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του».

«Αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση» φαίνεται πως είπε νεότερος των κατηγορουμένων προσθέτοντας: «θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

Όσο για τα όπλα της δολοφονίας, ανέφερε ότι τα είχαν μαζί τους για την προσωπική ασφάλεια.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος που αντιμετωπίζει την πράξη της συνέργειας στην ανθρωποκτονία, φαίνεται πως είπε μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός του, γεγονός που τον τραυμάτισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα