Δολοφονία στην Κυψέλη: Τι κατέθεσαν συγγενείς των δύο κατηγορουμένων

Διαβάζεται σε 2'
Δικαστήρια Ευελπίδων
Δικαστήρια Ευελπίδων EUROKINISSI

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του ξαδέλφου τους, αφού προηγήθηκαν καταθέσεις συγγενών τους

Το «κατώφλι» του ανακριτή ανηλίκων πέρασαν τα δύο αδέλφια προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του ξαδέλφου τους στην Κυψέλη.

Τα δύο παιδιά, ηλικίας 17 και 19 ετών, μετήχθησαν από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ωστόσο από την απολογία τους προηγήθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και για οπλοφορία-οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, οι γονείς των δύο παιδιών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βαθμό πλημμελήματος, και η φίλη ενός εκ των κατηγορουμένων ήταν μεταξύ των μαρτύρων. Η τελευταία δε, φέρεται να κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος της είχε εκμυστηρευτεί παλαιότερα πως το θύμα τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η θέση αυτή συνάδει με τον ισχυρισμό των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι αφού παραδόθηκαν στις αρχές, φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι ο ξάδελφός τους, 28 ετών, ήταν ο δράστης της σεξουαλικής τους κακοποίησης, όταν εκείνοι ήταν μόλις 4 και 6 χρονών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα