Δολοφονία στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Δολοφονία στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 22χορνου στον Μυλοπόταμο. Απολογείται την Παρασκευή.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 44χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε ομολογήσει την πράξη του, όταν συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο Κώστα έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Όπως αναφέρει το cretapost, περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νέου παιδιού, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Το χρονικό της υπόθεσης

O 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον 44χρονο συγχωριανό του το απόγευμα της Κυριακής. Φέρεται να είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών, όμως κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε μέχρι την ανθρωποκτονία.

Ο δράστης πήγε με το αυτοκίνητο του -ένα φορτηγάκι- έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 22χρονος ήταν νιόπαντρος και μόλις πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία, που “βύθισε” στο πένθος την οικογένειά της, η σύζυγος του 22χρονου, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες και τον είχες δίπλα σου συνεχώς.

Τώρα που είσαι, δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου, ήσουν το στήριγμά μου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα