Δωρεάν τα Forthnet HotSpot το καλοκαίρι

Δωρεάν τα Forthnet HotSpot το καλοκαίρι

Τώρα η Forthnet προσφέρει ελεύθερη, ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση μέσω των Forthnet HotSpot, για όλο το καλοκαίρι (και στις διακοπές)

Τώρα η Forthnet προσφέρει ελεύθερη, ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση μέσω των Forthnet HotSpot, σε όλους τους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της, για όλο το καλοκαίρι! Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της, ελεύθερη πρόσβαση Wi-Fi από όλα τα Forthnet HotSpot, για όλο το καλοκαίρι!



Ειδικότερα, όλοι οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL μπορούν να απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών τους, όπου και αν βρίσκονται, ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση υψηλής ταχύτητας, χωρίς κανένα κόστος μέχρι την 31η Αυγούστου.



Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να επισκεφθούν το πλησιέστερο Forthnet HotSpot, με το Laptop ή το PDA τους και χρησιμοποιώντας το username και το password της συνδρομής τους να συνδεθούν.



Η Forthnet, διαθέτει τα περισσότερα σημεία ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στην ελληνική επικράτεια. Τα Forthnet HotSpot αγγίζουν τα 120 περίπου και βρίσκονται σε διάφορα σημεία, όπως στο σύνολο των καφέ Starbucks, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ανά την Ελλάδα, στα πλοία των Μινωικών Γραμμών και στα καταστήματα McDonalds.



Κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να εντοπίσει το πλησιέστερο σε αυτόν Forthnet HotSpot στη διεύθυνση:
www.Forthnet.gr/wifi και να απολαύσει άμεση και γρήγορη Wi-Fi πρόσβαση, όπου κι αν βρίσκεται!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα