Dragon Age: Origins – Awakening

Dragon Age: Origins – Awakening

Στο expansion pack Dragon Age: Origins – Awakening θα συνεχίσεις την περιπέτεια σου απ' το σημείο που την άφησες. Πρόσεχε όμως στις επιλογές σου, μ...

Στο expansion pack Dragon Age: Origins – Awakening θα συνεχίσεις την περιπέτεια σου απ’ το σημείο που την άφησες. Πρόσεχε όμως στις επιλογές σου, μιας και αυτές θα κρίνουν το τέλος.Στo expansion ξεκινάς από το σημείο που τελείωσες. Συνεχίζεις την περιπλάνησή σου στον μαγικό και μυστηριώδη κόσμο του Dragon Age με το ρόλο ενός Grey Warden Commander, με σκοπό να επαναφέρεις σε τάξη τους Grey Wardens και να λύσεις το μυστήριο της επιβίωσης των darkspawns μετά τη σφαγή του ArchDemon.



Θα κληθείς να κάνεις δύσκολες επιλογές, οι οποίες έχουν μια σειρά από συνέπειες, που θα επηρεάσουν και την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Επίσης θα έχεις την δυνατότητα να εισάγεις τον χαρακτήρα σου από το Dragon Age: Origins, ή να ξεκινήσεις ως ένας νέος Grey Warden από τη Γη των Orlais.



Το expansion σου δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσεις τον κόσμο του Amaranthine. Πρόκειται για έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο, ο οποίος είναι γεμάτος μυστικά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Θα αντιμετωπίσεις τρομακτικά τέρατα, μαζί με μία νέα γενιά από εξελιγμένα πλάσματα του darkspawn. Παράλληλα, θα συναντήσεις απειλητικά πλάσματα, όπως το Inferno Golem και νέους δράκους.



Υπάρχει ανανεωμένο level cap, νέα spells, ικανότητες, ειδικότητες και αντικείμενα αυξάνοντας το ενδιαφέρον σου.



Το παιχνίδι σχεδιάστηκε και γράφτηκε από την ίδια ομάδα που έχει δημιουργήσει και το αρχικό Dragon Age: Origins.



Το expansion pack Dragon Age: Origins – Awakening θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα, αλλά και ως download στο XBox Live και στο Playstation Network.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα