Dreamdrive 600

Dreamdrive 600

Η εταιρεία BSI παρουσίασε στην ελληνική αγορά το νέο φορητό σύστημα πλοήγησης GPS της Dreamax, Dreamdrive 600, μια εύχρηστη και προηγμένη συσκευή

Η εταιρεία BSI παρουσίασε στην ελληνική αγορά το νέο φορητό σύστημα πλοήγησης GPS της Dreamax, Dreamdrive 600, μια εύχρηστη συσκευή με προηγμένο δέκτη GPS SIRF III 20 καναλιών για αποτελεσματική και ακριβή λήψη σήματος των δορυφόρων ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ανάμεσα σε ψηλά κτίρια. Το Dreamadrive 600 διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να διακρίνει το χάρτη, ακόμα και σε χώρους με πολύ φως. Με τη βοήθεια του εικονικού πληκτρολογίου, η επιλογή του προορισμού είναι εύκολη και άμεση.



Το Dreamdrive 600 συνοδεύεται από το software Destinator και χάρτη της NGI με τα πλέον ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στον προορισμό σας με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά.



Η οδική κάλυψη είναι υπερπλήρης με 90% κάλυψη του βασικού δικτύου και αναλυτική κάλυψη οδών σε 63 πόλεις, 170 δήμους και 40.000 σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.



Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη, διαθέτει SD card slot και εκτός από GPS είναι και ένα εύχρηστο media player. Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς και δωρεάν αναβάθμισης χαρτών, ώστε να αποτελεί πάντα τον πιο καλό συνοδηγό για το ταξίδι ή τις διαδρομές μέσα στην πόλη.



Η λιανική τιμή του Dreamdrive 600 διαμορφώνεται στα €301 (χωρίς το ΦΠΑ).




Τεχνικά χαρακτηριστικά



– Δέκτης GPRS SIRF III

– Πληρέστατη κάλυψη οδικού δικτύου

– Λειτουργικό σύστημα: Microsoft WinCE

– Επεξεργαστής: Samsung 2410 266 MHz

– Λογισμικό: Destinator 6

– Μνήμη: ROM: 64MB Flash

– Μνήμη τύπου SD: 256MB μέχρι 2GB

– Οθόνη: Αφής 3,5 ιντσών TFT LCD 240×320, 65.535 χρωμάτων

– Ήχος: Ενσωματωμένο ηχείο 1.5 Watt

– Πρόσθετα: MP3 player, Video player, Photo album, φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά

– GPS: Ενσωματωμένος δέκτης, 20 καναλιών

– Μπαταρία: Λιθίου 1350 mAh

– Χρόνος λειτουργίας με GPS ενεργοποιημένο: 3 ώρες

– Διαστάσεις: 117 x 82 x 23 mm

– Βάρος: 175 gr.

– Η συσκευασία περιλαμβάνει: Συσκευή DreamDrive, βάση στήριξης αυτοκινήτου, φορτιστή αυτοκινήτου, φορτιστή ρεύματος, καλώδιο USB, λογισμικό πλοήγησης

– Τακτικές αναβαθμίσεις χαρτών

– Εγγύηση: 1 έτος






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα