ΕΦΚΑ για καύσωνα: Τι θα ισχύει για όσους έχουν ραντεβού

ΕΦΚΑ για καύσωνα: Τι θα ισχύει για όσους έχουν ραντεβού
ΕΦΚΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ συστήνει στους πολίτες που έχουν αύριο προγραμματισμένο ραντεβού στις υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ, να προσέλθουν στις υπηρεσίες έως τις 12 το μεσημέρι, ανεξαρτήτως ώρας ραντεβού, εξαιτίας της επέλεσης του καύσωνα "Κλέων".

Σε ανακοίνωσή της με τίτλο “Μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες που εξετάζονται αύριο από τις υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ” η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ συστήνει στους ασφαλισμένους πολίτες που έχουν αύριο, Παρασκευή (14/7), προγραμματισμένα ραντεβού να προσέλθουν τις πρωινές ώρες, για αποφυγή του καύσωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού σε συνθήκες καύσωνα, ενημερώνει όλους τους ασφαλισμένους που έχουν αύριο, 14 Ιουλίου 2023 προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) στις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας και των Ιωαννίνων-για τις οποίες η Ε.Μ.Υ. δίνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες, να προσέλθουν -ανεξαρτήτως ώρας ραντεβού- κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεδριάσεις των Επιτροπών έως τις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Παροχών & Υγείας έχει δώσει κατευθύνσεις στους Διευθυντές των Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ προς άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα