Έφοδος στις Φυλακές Δομοκού: Βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα

Έφοδος στις Φυλακές Δομοκού: Βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα
ΕΛΑΣ

Ναρκωτικές ουσίες, αυτοσχέδια μαχαίρια και κινητά τηλέδωνα, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων στις φυλακές Δομοκού, κατά τη διάρκεια έκτακτης εφόδου.

Στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σχετικά με την διενέργεια ερευνών σε όλα τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της Χώρας, νυχτερινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού έκτακτη έρευνα από Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους και την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς.

Με τη συνδρομή Αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων, πιθανόν ινδικής κάνναβης, 40 ναρκωτικά χάπια, έξι κινητά τηλέφωνα, τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας αυτοσχέδιος ρευματοκλοπέας, δύο φορτιστές κινητών τηλεφώνων, δύο hands-free, μία αυτοσχέδια λίμα κοπής σιδήρου και έξι κάρτες sim.

Οι έρευνες για την ανεύρεση παράνομων και μη προβλεπόμενων από τον Σωφρονιστικό Κώδικα αντικειμένων στα Σωφρονιστικά Καταστήματα, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό για την αποτροπή κάθε έκνομης ενέργειας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα