Έγκλημα στην Κυψέλη

default image

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος νεαρού αλλοδαπού, που βρέθηκε απανθρακωμένος τα ξημερώματα σε υπόγειο διαμέρισμα στην Κυψέλη

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος νεαρού αλλοδαπού που βρέθηκε απανθρακωμένος στις 6.30 το πρωί από άνδρες της πυροσβεστικής οι οποίοι πήγαν να σβήσουν πυρκαγιά σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αγίου Μελετίου 17 στην Κυψέλη.

Θύμα,σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις πιθανότητα ένας 25χρονος Ρουμάνος,ο οποίος διέμενε εκεί μαζί με τη σύζυγό του και άλλους συγγενείς οι οποίοι έλειπαν χθες από το διαμέρισμα. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή,το πτώμα έφερε μία μαχαιριά στην πλάτη.

Σύμφωνα με καταθέσεις των γειτόνων στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση,ο νεαρός πιθανότητα είχε δεχθεί κάποιους επισκέπτες με τους οποίους κατανάλωσε ποτά, αλλά κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο λογομάχησαν γιατί ακούστηκε φασαρία. Στη συνέχεια εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και όταν έφτασε η πυροσβεστική κι έσβησε τις φλόγες βρήκε το νεαρό απανθρακωμένο. Εκτιμάται ότι τον μαχαίρωσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

(Πηγή:ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα